May 7, 2011

i think im gonna marry you...

assalamualaikum semua,

salam malam minggu...

atoo nak shared lagu yang dok mengganggu pale hotak atoo sejak atoo balek kampung cuti sem ni. nak tido, mandi, makan asyik terngiang-ngiang lagu ni kat pale. haisshh! kadang-kadang menyampah, tapi.. suke plak dengar.. hehhe...

dan malam ni tak tahu nak tulis hape, so. atoo nak tempek lagu ni kat cheritera aq islam. nak karok pon boleh, bab atoo letak liriknya cekali...

kemape ramai bebenor suke mamat bruno mars ni? sebab muke dia ke? tang lagu dia ke? atau pun sore dia? yang ini hangpa gi tanya la peminat bruno mars ea. hehehh... pade atoo, seyesly, atoo jatuh cinta kat voice mamat bruno mars ni. ni kira second best voice lepas abang faizal tahir atoo. lagi-lagi bile akustic punye. dengar seribu kali tak bohsan atoo cakap kat korang. hehhe..

okay, okay, bukan peminat bruno mars boleh tekan 'x' kat belah atas hujung sekali tuhh.. t_T

dan untuk yang peminat bruno mars, ini untuk korang.. enjoy itt...


It's a beautiful night, We're looking for something dumb to do
Hey baby, I think I wanna marry you

Is it the look in your eyes, Or is it this dancing juice?
Who cares, baby. I think I wanna marry you

Well, I know this little chapel. On the boulevard we can go
No one will know. Oh, come on girl

Who cares if we're trashed. Got a pocket full of cash we can blow
Shots of patron. And it's on, girl

Don't say no, no, no, no, no
Just say yeah, yeah, yeah, yeah, yeah
And we'll go, go, go, go, go
If you're ready, like I'm ready

'Cause it's a beautiful night. We're looking for something dumb to do
Hey baby. I think I wanna marry you

Is it the look in your eyes. Or is it this dancing juice?
Who cares, baby. I think I wanna marry you

I'll go get a ring. Let the choir bells sing like.
Ooh, so what ya wanna do? Let's just run, girl

If we wake up and you. Wanna break up, that's cool
No, I won't blame you. It was fun, girl

Just say I do. Tell me right now, baby
Tell me right now, baby, baby
Just say I do. Tell me right now, baby
Tell me right now, baby, baby, oh

and to my dearest bruno mars, 



" Is it the look in your eyes, Or is it this dancing juice?
Who cares, baby. I think I wanna marry you
Don't say no, no, no, no, no
Just say yeah, yeah, yeah, yeah, yeah
And we'll go, go, go, go, go
If you're ready, like I'm ready "
-hehhhe-
p/s; tapi sayang, bruno mars bukan seagama ku... sob.. sob..

1 comment:

lynda said...

suka bruno mar sebab http://bicarahatikulynda.blogspot.com/2011/04/macam-muka-bruno-mar.html