May 4, 2011

home sweet rumah...

assalamualaikum semua,

mood: kampung.
song: lazy song by bruno mars

cuti sem kat kolej atoo dah start dah. tak lame cuti kali ni. dalam dua minggu je. sepatutnya sebulan. kena balik dua minggu awal sebab nak arrange untuk kemasukkn budak junior sem depan. mungkin banyakdrama dan pengalaman yang bakal menunggu atoo. so, taknak la sedih-sedih. cuti yang ade ni, akan atoo gunakan sebaiknya. dan mungkin dua minggu ni atoo tak banyak berblog. tapi atoo buat draft. line tak banyak mengizinkan dengan kate lain, terhad.

atoo nak cakap time kasih banyak-banyak kat blogger yang sudi jangah blog atoo ni. terkejut jugak bile follower atoo dah jadi 4++. memang tak sangka. dan mereka yang terpilih,


400. oppa kudin nz
401. pies ganu
402. alya habib

untuk tiga blogger kat atas ni, atoo ade sesuatu untuk korang. tapi bukan untuk mase terdekat ni. disebabkan waktu ni atoo ade kat kampung, atoo nak postpone dulu, ea. bile? atoo tak pasti, yang pasti ade "sesuatu" untuk korang. hehhe. untuk pies dan alya, atoo tak dapat link blog korang. kalau terbace ni, bagi atoo ye link blog korang.

bagi follower yang lain, don worry, atoo tetap sayang korang ketat-ketat. dan mungkin, esok-esok hari korang plak. hehehhh...

okaylah, bunyi guruh dah suruh tutup laptop. bahaye ni...

bye!!

2 comments:

Oppa Kudin Nz said...

ade ape tu?
excited nk tau ni..heee :)

aq noor said...

oppa, kena tunggu..sabo ye..