May 29, 2011

selamat datang sem baru...

assalamualaikum semua,,
welcome to the sem4..
  • wahhh, dah sem4. tambah tolak tambah, tinggal lagi dua sem aje kat cini...
  • pointer amacam? alhamdulillah, semua lulus. pointer pon naek cikit. 
  • korang? tahniahhh banyak-banyak pade korang yang dapat dean. lain kali bawak atoo cekali jadi dean yerr!
  • dan untuk sem baru... hmm, tengok lah jadual sepanjang sem4 bermula esok... kelas 4B 4A ngan 4C, tak tercandid la plak. 'i'm sorry' ye korang...

 kali ni senang sikit kot. bagi korang yang kantoi paper tuh, dah ade kelas untuk korang.
  •  kelas 4A ni pon sebab roomate atoo ade yang kelas 4B.  
  •  azam untuk sem baru kali ni, rasenye tak nak plan bebanyak. cukuplah pointer untuk naek cikit dari yang lepas. yelahh, plan itu ini, buat assignmnt tetap last min jugak kan? hehhe..   
  • untuk yana, iena dan zue, selamat jumpe esok. ade mission baru yang kita nak buat untuk kali ni!
  • aja aja fighting! 
p/s: zue, salin kelas kat mane sekali taw!

No comments: