June 4, 2011

Day 7 : my dream wedding

assalamualaikum semua,
cabaran kali ni memang atoo dah pecahkan. minggu pertame sem baru kali ni memang buat atoo hilang tangan nak hupdate. tapi insayaallah, cabaran tetap akan atoo teruskan. dan untuk kali ni entry yang kena kuat berangan banyak cikit. bab-bab kahwin. dan ni memang tak pernah terlintas kat pale hotak atoo sebab, belum tibe masenya kan?

  • atoo akan pastikan time tu duit atoo banyak. sebab kalau boleh atoo taknak susahkan makbapak atoo time wedding atoo tu nanti. dan diorang takpayah keluar sesen pun nanti. janji atoo.
  • orang kate wedding ni kena ade tema. tema? tak tahulah. tapi kalau colour tema, of course black and red. my favourite colour. macam hell? eh, canteklah kombinasi tu. elegent ape.
  • wedding atoo cukup simple. bukan sinple macam kahwin lari tuh ea! tapi simple semacam perfect wedding. sebab atoo ni anak first yang akan kahwin, so biarlah ia akan jadi contoh kat adk-adek atoo. hahha.
  • paling penting my photographer. atoo akan choose yang terbaek, sebab kahwin kan sekali je dalam hidup. atoo nak ambik the moment-moment ni jdi the best moment forevar. ahaks!
entri ni cukup pendek je. nak berangan jauh-jauh tak pandai la...
Done!

No comments: