June 7, 2011

Day 10 – A photo of our favorite place to eat.

assalamualaikum semua,

hai koranggg...

cabaran untuk hari kesepuluh ni..

atoo tak de spesel place nak story kat korang...

sebab ape? atoo ni layan je semua tempat makan.

tapi kalau namenye student ni, tempat yang bajet untuk student aje la kan.

atau yang boleh atoo sharekan, mungkin kepsi.


family kitaorang memang kaki kepsi. awal bulan atau gaji masuk, kepsi mesti jadi tempat pertame kitaorang tuju.

kenape tak mekdi ke, pizza ke, kenny rojers ke...

atoo pon tak tahu, memang dah family atoo layan kepsi je kot.


mungkin la, ayam mekdi tak syok plus banyak berger je. (tpi kentang ranggup kot)

mungkin jugak, pizza mahal. kena plak yang roti terkeras. hahha, kadang-kadang.

kenny rogers? tak tahulah. sebab tengok ayam tu dalam iklan tu mcam takot nak makan.

hahha.

sampai sini je kot.

buhsan? soorrryy yok!

done!

apekebende cabaran ni? meyh atoo kasi tahu cabaran yang dulu, klik sini.

2 comments:

blackroses said...

kfc ahhhh...lagi best kalau ada yang belanja

eQuRlz said...

eqa suka ayam kfc dr ayam mc d.. hehehe

tp yg kenny rogers mahal sgt la..