June 9, 2011

Day 12 – Your current relationship, if single discuss how single life is.

ssalamualaikum semua.
hai korangggg...
cabaran untuk kali ni, cite pasal relationship, kalau single-mingle, camne plak? aiyoyo! camne nak cite ni ea? nak cakap banyak pasal relationship ni, atoo tak beberape pakar. relationship kawan ke, makwe ke, pakwe ke, memang tak lah. bukan maknenye atoo tak hargai korang, tapi atoo lebih suke untuk just go on je dengan ape yang kita ade.
current relationship? sapo je yang nak kawan ngan atoo ni... sob..sob.. >ayat nak gedik plak!huhh< hahha
atoo single dah masih suci lagi. opss! hehhe. masuk cerite kehidupan single ni takde lah spesel sangat. base-base jer. terutame bab spent money. dan atoo ni bukan kaki shopping. jadi, banyak maner la duit tu terbang kalau tak ke buku, assignment, plus projek. okay tak jawapan?
simple. rasenye perkataan tu cukup nak describe how single life is kan? semuanya simple sebab kita cume ade diri kita aje. kate nak tupop banyak. paling berjam pon bergayat ngan mak bapak kita aje. right? makan, minum, shop, jenjalan only for diri kita sendiri. jadi tak susahkan orang lain dan orang lain pon tak susah sebab kita.
tapi bukan lah se'cruel' sampai macam tu sekali. jangan describe atoo teruk sangat sampai lagu tu ea. atoo budak baik. sape-sape ade pobem ke, nak shared something ke, tak puas hati ke, atoo ade untuk awak. atoo akan tolong semampu yang boleh. betul tak korang yang kenal atoo? betull..... hehhe
buat mase sekarang ni, atoo cume ade life as a student yang cume ade hutang ngan MARA. goal nak hidup sekarang ni, nak belajor bagus-bagus, dapat kerja baik-baik, dapat bayar balik loan. kalau mati pon nanti, takde lah susahkan orang dok tanggung hutang kite tu kan. tak lupe gak buat mak abah atoo gembire dengan ape yang atoo ade. good girl kan atoo ni... uwekk!
bekalan untuk akhirat? of course ade nak collect tabung ni sampai penuh. sape yang tak nak. onlu buat ape yang disuruh, tinggakanl ape yang dilarang. simple je kan?
okay done untuk day12.
nak tengok bebelan atoo kat cabaran yang lain. klik sini...

1 comment:

::FAIZ FARISH:: said...

kenapa ko suka tulis ATOO? cam pelik je