June 14, 2011

Day 17 – How you hope your future will be like.

assalamualaikum semua,

cerite untuk kali ni pasal, my future will be a like.. what?

topik kali ni jugak boleh jawab soalan junior atoo yang sorang tu. selalu sangat tanya,
"10 tahun akan datang, kaq atoo dah jadi ape?...."
10 tahun tu lebih kurang future atoo la kan. tak banyak rasenye. atoo still atoo yang lame. atau mungkin name 'atoo' ni dah berubah jadi 'Miss Atikah' my ic name. kah!kah!kah!
seyeslah atoo!
atoo akan pastikan yang atoo dah cukup. dari segi;
  • ade sebijik rumah, area kampus. (kalau sesak boleh sewakan... heheh)
  • sebijik kereta. (ala-ala satria-neo pun dah cukup.)
  • ade sebijik camera nikon. -suke hambik gambar!
  • simpanan yg cukup untuk mak abah wat haji dan umrah.
  • ade family. (task yang paling susah...t_T)
mungkin nampak macam kartun atau memang kartun betul budak atoo ni. takpe. tak kisah. it my life! tak lupe jugak kat mak bapak atoo. mungkin time ni atoo dah tak menyusahkan korang. tiap-tiap weken balik kampung. i hope so lah kan. tapi insyaallah, along janji.
nampak matrialistik kan atoo ni. is okay. for me, ini semua cume keperluan dunia. dan atoo cube just nak go through tanpa jadi orang lain. nak dapat semua benda kat atas tu of course kena kerja. dan mungkin time tuh atoo dah kerja. dah ade kerjaya yg kukuh. sama gak ngan kewangan yang stabil.
the end.
nak berangan tinggi-tinggi sangat takut. sebab kalau jatuh kat tengah jalan, sakit woa...
p/s: saya sayang diri saya.

No comments: