June 5, 2011

Day 8 – A song to match your mood.

assalamualaikum semua...

salam hari anad.

cabaran untuk hari ni, a song match with my mood.

mood.. mood.., ape ye mood atoo time sekarang ni?

mood Nora Elena. hahhha. ada ke?

sebab sekarang ni semua dok nak cite pasal si Nora ngn Seth.

atoo pon layan citer tuh? hehhe. bukan sebab aaron okay! tapi watak seth. sebab kat dunia ni takkan adenya lelaki macam seth. so, kalau nak jumpe, cume ade kat Nora Elena. hahha.

kalau seth ganti ngan actor lain? hahha, itu kena tengok dulu la.. tak reti nak imagine yang tak hensem. hahha.

ape-ape pon, jom layan lagu ni...





dan tetibe atoo rase lagu sofaz ni boleh tahan jugak... dan dan hahha...

ku berharap,
tulus cinta ini,
akan jadi kenyataan dalam hidupku,
bukan hanya mimpi dalam tidurku, 
semoga tuhan mendengar doaku,
untuk cinta ini...

okay, tokey. done!

p/s: hahha, terjiwang pulak kat entri ni...>.<

No comments: