June 24, 2011

Day 27 – What kind of person attracts you?

assalamualaikum koranggg...

hari ni atoo nak share pasal, "what kind of person attract me?"

rasenye cukuplah ade sifat-sifat ni dh cukup buat atoo mimpi dalm tidor semalaman..


  • suka senyum dn make me senyumlah. -dari dulu sampai sekarang, atoo memang suke dengan orang yang suke senyum. even tak senyum kat atoo pon, atoo boleh tersenyum. hahha. buat ape-ape pun, kalau awak senyum, aduihh, demam woaa..
  • pandai masak. -hehhe. satu-satunya kelemahan atoo yang rasenye ramai dah tahu kot. atoo ni kureng cikit bab masak-memasak. so, kalau awak pandai masak, lagi-lagi yang berkreatif semacam tuh. auwww, you make me love you lahh.. hehhe
  • ego tinggi. -haa, yang ini memang menarik sikit. belom pernah atoo jumpe tapi akan atoo find satu hari nanti. ego tinggi ye, dan atoo akan kasi rendah cikit ego tu. baru mencabar sikit. biar dia tahu dunia ni bukan dia sorang aje hidup. hahha.
  • kaya. -ade kete, rumah. smart. ade company. ade macam-macam. macam ne nak tahu? first kitaorang jumpe, atoo akan pastikan dompet dia ade duit. hahha. sebab atoo ni kaki kikis duit orang. be karfool.
  • stylish. -bukan bergaya tapi papa ok. stylish dengan simple. buat ape-ape pon biar simple. pakai ape-ape pon still nmpak kemachoannya. hehhe. demand sikit. biarlahh.
ini aje kot. nak fikir lebih-lebih, rasenye nanti annooying plak pade orang lain. mungkin lelaki macam ni dah tak de dan juga susah nak cari. tapi dia ade kat dalm blog ni. percaye tak?

dan pasal manusia ni mane ada yang sempurnakan. tapi kalau cube untuk jadi sempurna tak slah kan?

okaylah. DONE!

1 comment:

" J " said...

nak cari teman hidup mmg kena cari yang terbaik..tak salah pon..