June 26, 2011

Day 29 – Something you could never get tired of doing.

assalamualaikum bloggerss n jugak readerss..

hari ni punya topik, 'something i could never get tired of doing...' tapi before tu atoo nak citer cikit pobem atoo malam tadi. nak giler whoa!! kalau nak tido tapi tak boleh tido. memang geramm. baring dah macam-macam pose, mate ni still tak boleh tido.

nak kate bayang prince charming pon dah tak boleh jalan. sape boleh gi taw jalan selesai pobem atoo ni.tolonglah atoo. kalau malam ni pon still tak boleh tido, memang jadi betul-betul gile tuan blog ni. aduishhh...

habis citer masalah big atoo ni, masok topik untuk hari ni. something i could never get tired of doing. ape ye?

  • blogging. -ini memang of course. ade orang bace ke tidak, i don care. blogging is my life. walau hupdate ke tak, blog atoo ni tetap no1 di hatiku. blog ni diari? bukan. blog ni tempat atoo melepaskan nafsu. what? nafsu nak bercerite walau takde pembace. jangan fikir lain.
  • cari duit banyak-banyak. -walaupun ade orang cakap, makin banyak duit kita, makin banyak hutang kita. cube lah untuk kurangkan hutang. mungkin belum masenya (student lagi), time kerja nanti, tunggulahh... so, sape nak jadi kaye macam atoo?
  • cube untuk buat hidup orang lain gembira. -yang ini kekadang atoo termengalah sekejap. tapi atoo tetap akan make orang lain tersenyum bahagia. how? "senyumlah, senyumlah, wahai cek molek..." hahha.
tige benda yang mungkin atoo takkan pernah penat ataupun bosan untuk ade dalam hidup orang lain. awak bosan? hahha. makin bosan tu lah yang akan atoo kacau dari bosan sampai tak bosan. tak percaye? tanya mak bapak atoo. bosan giler bile atoo ade kat ruamh. hahha.


okay, DONE!

p/s; hidup ni sesekali tak bosan tu bukan hidup namenye... 
sape nak jumpe bosan, mcj atoo. hahha.

No comments: