July 20, 2011

Segmen Khas ar-rifke.com | Pencarian 200 Blog Top Blogger Baru

assalamualaikum koranggg..

hari ni jenjalan atoo, terserempak ngan satu segmen ni. segmen oleh blogger aried. apelagi, jom laju-laju join.. klik sini.

muke sejarah blog ni...

serba sikit tentang atoo?
name mak bapak dok kasi, nooratikah bt tumin. kenape atoo? unik kan. bajet dahh. atoo tu singkatan bagi a untuk atikah, too untuk tumin. hehhe. korang try la name korang. atoo budak joho. ramai orang cakap atoo ni sombong. tapi sebenarnye dia ni pemalu. hahha

berape lame blogging?
baru lah dengan dunia blog ni. blog ni punye birthday, march tahun lepas.

tujuan blogging?
bagi atoo, blog ni tempat atoo nak bercerite, even takde yang membace. hahha. seyesli, blog ni tempat atoo nak bagitahu, kongsi matlumat yang atoo ade dengan orang lain bukan diary tempat buka pekung di dada ok.. kat cini jugak, atoo boleh dapat ramai kawan maya, yang susah nak dpat dalam realiti. right?

sekian untuk blogger aried.

No comments: