July 30, 2011

BEN ASHAARI : nak tengok gambar...

assalamualaikum koranggg...

dah lame benor tak update ni, takpe- takpe.

entri hari ni, atoo setart dengan segmen blogger ben kita.


dan this is for you, en ben...


ade ape dengan biskut aiskrim ni? kat tempat atoo biskut ni dipanggil biskut aiskrim. biskut ni dijadikan barang amanah time orientasi kat kolej atoo. kitaorang sebagai fasi disuruh mengingatkan kat budak-budak baru, jage bebetul barang amanah ni sepanjang minggu orientasi tu.

rase-rase, barang amanah ni selamat tak sampai habis orientasi? hehhee.


31 comments:

DaYaH JeLitA said...

Haii saya datang dari segmen..heee suke biskut tuuu..huhu...jom singgah ke blog saya^^ : Segmen Ben Ashaari | Aku Penyayang

mrs puex said...

salam..

singgah dari segmen abang ben..

dh folow u..

jom singgah my belog :

http ://mrspuex.blogspot.com

MiSs ChUbBy ChEeK said...

nice pic..!!!
singgah dari segmen abang ben...
singgah sini plak..

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-jom-letak-gambar.html

Ezad Skytech said...

mesti rasa nak makan je biskut ni kan..tapi amanah kan..kena la jaga sampai habis orientasi tu..(^^,)

Syarlynna Sarawak said...

macam iklan chipsmore ;)
rasenye biskut tu dah kena sapu habis

salam singgah dari segmen Ben :)

ked said...

fuhh..memang kental la barang amanah ni..kene jage elok2..silap2, ari last orientasi, biskut tu dah reput dah kene hurung ngan semut hari-hari..hehe

dtg dri segmen abg ben jugak..
http://dearked.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-dan-blogger.html

Nuur_mutiara said...

teringat dulu join kem kena jaga telur sbagai brg amanah..huhu kalau biskut ni lapar tak kan nak pandang je..hehe :)

ɀʉɱʁɩ said...

suke makan biskut tuh..

jom join segmen ni nak

http://xamreenaxeer.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-sedut-banner-rakan-anda.html

miss dynda said...

hakhak. tah nye. nk tggu abes mggu orientasi tah2 dh lemau, kne hurung semut bagai. :P

Cik Sara said...

Fuhh..favourite ni dulu-dulu.. sekarang nak cari kat kedai timbang dah susah sangat nak jumpa.. huhuu

Thanks datang singgah..

AfiekJibril said...

dah lame oo tak mkn biskut tuuuu...kecik2 suka ratah..haha

dylla abas said...

mmg nama dia biskut aiskrim kot..kt sini pun pggl camtu gak..stok ujung bulan ms kat hostel dlu..tiap2 locker mesti ada..huhu :p

HH said...

HH Datang tgk gmbar.. Thanks sudi singgah blog HH :)

http://hasfanizam.blogspot.com/2011/07/hh-ben-ashaari-dan-pokok.html

HH said...

HH Datang tgk gmbar.. Thanks sudi singgah blog HH :)

http://hasfanizam.blogspot.com/2011/07/hh-ben-ashaari-dan-pokok.html

fida said...

singgah sini..
wow. biskot aiskrim.. lme nye x makan. :)

teringat kenangan lalu. :D

singgah dri segmen abg ben. :)

AJ said...

lama x jumpa biskut nih..huhu..anak2 mmg suka biskut camni.. :)

http://aj-xplored.blogspot.com/2011/07/segmen-bersama-ben-ashaari-aku-dan.html

Nadzirah K. said...

biskut nie,anak buah aku je yang ske makan,hehehe...die makan yang atas je.hehehe..
sudah follow u,dr segmen abg ben..

Aku DaN SeSuAtU said...

nice pic..jom jenguk2 my pic pula

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-mesra-blog-dengan-gambar.html

Yumida said...

argh..biskut tu..lama x mkn..time kecik2 slalu mkn biskut nih...hmmmmm..yummy!

salam ziarah..

Shuk_ArChie said...

Hahaha selamat masuk dlm perut kot... huhu :)

CMRatu Fotografi said...

saya pun suka biskut ni.. makan biskut dulu pastu mkn gula dia ja.. sedapt sgt.. masa kecil2 dulu la.. :)

kisah cik paro said...

wah...baik makan je..sodap tu..huhuhu

kisah cik paro said...

wah...baik makan je..sodap tu..huhuhu

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

singgah bls kunjungan :), kalau sy, mkn je biskut tu...huhuhu

QasehSuci said...

sampai kt tgn qaseh...qaseh masuk mulut jerk..

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-dan-blogger.html

mahizan a.k.a Missweet said...

singgah kemari..:)

!meimei cik ayu! said...

ohoo..biskut nie terbaikla...biskut masjid..:)

PeRmAtA bIrU said...

rindu biskut nih..:)

deqlis said...

singgah juga

http://ellismelia.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-nak-tengok-gambar-terbaik.html

Marina said...

hehe..tak masuk perut sendiri masuk perut semut...thank you datang melawat n tengok gambar marina

Cik Bahgia a.k.a Zet said...

hoho.. kalau sy dah tercabut krim tu.. cair di mulut.. sedap.. hehe