July 11, 2011

keputusan dah muktamad!

assalamualaikum korangg...

entri pendek aje... sambungan cerite mpp arituh..

keputusan dah keluarr, dan ini adalah yang paling sahihh!!

and this is spesel to my roomates! 

tahniah! congrate! chughahabnida! semua-semualah! 
memang hayaiiahhhH!!!!... 
>ye ye ye menari cha cha cikit...

TAHNIAHHH!!! cayalahh yana!

yahooo... korang usha no11 tu, AZLIANA @ka yana supernova!

yana, aq suke gmbar ni... time gotong-royong.. ingat lagi tak?

walaupun yana bukan no1, no2, no3, tapi yana dah tercalon. kire terbaeklah wokk!..
orang laen nak tercalon punye lah payah, ape lagi nak.. ape-apelahhh...

dan kepade calon-calon yang laen, tahniah jugak kat korangg!

"semoge korang do the tanggungjawab dengan perfect lahh!!!"

p/s: kepade budak ins sok, all the best...
jom sambung bace insurance!

1 comment:

LyNaAlyaa said...

Hye! Nak tahu SISTEM BUAT DUIT SAMBIL TIDUR? Jum belajar cara jana pendapatan di rumah. Berminat? Dapatkan LAPORAN EKSKLUSIF secara PERCUMA tentang system ajaib ini di sini --> http://bit.ly/mwPivE