July 5, 2011

KAMI in the libarary...

assalamualaikum koranggg...

hai.. dah lame tak mengumpat bercerite kat cini.. hehhe.

tapi kali ni atoo nak share first time buat picture gif nak tempek kat blog ni. tadi mcam jadi.. tapi tak tahu la jadi ke tak ni.. dan ini lah koje kitorng dalam library. jangan bagitaw abang garang library ye. hehhe. sumpah, KAMI akan dilarang wat koje ni lagi..

dan sape yang kenal atoo, atoo tak ramai kawan. tapi ramai yang kawan atoo dan ramai yang nak kawan atoo. -ayat keling. kehkehkeh!

kepade iena, leya, yana dan nenek zulaikha.. terime kasih sebab nak kawan dengan atoo yang sedikit ngok-ngek ni. jom layan gif budak bakal-bakal dekan sem kali ni.. >.<

cube tengok mulut leya... mahal whoa!!

errkkkk??? 

ini plak, fokus kat muke bawah tu.. iena the syurti (b.arab)...

"we love our lai ba rie..."

 KAMI, kawan selamennyerr ea... korangg...

~tamat~

No comments: