July 7, 2011

" Bro, Kasi kritik blog gua skit ... bleh ?? "

assalamualaikum korangg...

omd! ooo.. makk... datokkkk! 

segmen abang ben datang lagi ni... ape lagi.. 

jom ramai-ramai rembat join naaa...

blogger ben... klik sini...

nak join, tu dia klik kat link bawah banner tu,

ape kate atoo? 
atoo join dunia blogger ni baru lagi. orang kate baru sataon jagung. dan masih banyak lagi yang atoo belum expert dalam dunia blog. pade atoo dunia blogging ini bukan tempat untuk jatuhkan orang lain, tapi tempat untuk kita berkongsi cerite untuk orang lain. 
jadi, atoo nak hamek kesempatan ni untuk nak tahu jugak la ape cakap-cakap korang pasal blog yang tak semegah ni. positif ke negatif ke, atoo amik tahu. sebab kadang-kadang kerana lalat pon bole buat untung. kan abang ben?
sekian!

21 comments:

Afiq Ryunosuke said...

http://asakurakinosuke.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

ok~~
entry bagus~~
keep it up~~

p/s : word notification tu kasi off baru senang skit org nk comment :)

Kemn Azmaili said...

simple n nice blog...

do leave ur comment at mine ya!! =)

http://kemnrocky.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

..cik gugu.. said...

woooooooo sila tukar kpd pop up windoe utk komen ye ;)

http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

DaYaH JeLitA said...

woot woot..nak komen awak buangla verification words susah orang nak koman..huhu

komenla saya gak
http://dayahjelita.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

ninie_azriena said...

putih jer blog nie..
nice :)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

me@monolog said...

nice blog.. sy suka blog yg simple + kemas + senang loading..

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

* Zaleta * said...

blog kemas..kalau boleh guna pop up window dan takyah guna WV sebab yang datang nak komen tak suka ada benda tu...yg lain2 ok..

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuuuuu..alya dtg nie!! ekekek..blog dah cun!! cuma buang widget yg tak penting supaya senang nak loading dan buat popup komen, happy blogging! :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

shiema sufian said...

nice blog :) keep it up and happy blogging :)

http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

NasZ said...

blog ok dah..tapi kalau tukar kotak komen ke popup window yang berasingan, lagi senang nak komen sambil godek2 blog ni..huhu..

SEGMEN ABANG BEN : "BRO, KASI KRITIK BLOG GUA SKIT, BLEH?"

Abby Salvatore said...

suka gambar kat tepi ituuu...a warm welcome..:)


http://missgaban.blogspot.com/2011/07/brokasi-kritik-blog-gua-skitbleh.html

chegu abbas said...

x mo kritik hihihi...boleh...ok dah ni... xserabut mata....teruih follow sekali...pop-up comment no hihhii
http://cheguabbas.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

rajin-rajin tengok link bawah sama

http://cheguabbas.blogspot.com/2011/07/wordless-thursday-are-you-sure.html

My Blogger said...

nice blog

http://khairunnisaatikah.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Kaki Wayang said...

Blog yang aku suka:
1. xde mp3 atau apepown jenis lagu dlm blog
2. simple, takde lampu lip lap
3. takde salji salju
4. xde widget yang mengarut
5. pemilihan warna yang xsesuai..
6. Word verification ta mau tau

Blog anda termasuk dalam blog yang aku suka..dan saya dah follow

http://informations-the.blogspot.com/2011/07/betol-betol-hangat-bro-kasi-kritik-blog.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

buat comment pop-up windows.. senang sikit... heee...
loading semua OK la...nice blog =D

,btw.. happy blogging...

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Atika Farha ;D said...

setuju. buat pop up window ye

Alin Hassan said...

hai!

kalau boleh guna popup comment k. mesra pembaca sikit. blog cantik!

jom terjah n follow sini balik :)

http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

A M E ! said...

hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Gua Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)

Mrs. Farhan said...

Awak, x nak la ada bubble2. nanti hilang fokus nak baca entri tau. =D

Saya datang follow awak. Selamat berkenalan. Dah join GA dari Korea dan Bandung yg saya anjurkan? =D

gadis melayu said...

better buat pop-up wndow komen sbb sng nnti org nk baca post laen awk lps komen.. banner sahabat blogger tue klu boleh kecikkan.. bloglist plak show 5 blog jer.. bleh tukar kt setting..

ape pown happy blogging..^_^

jom kritik blog gadis pulak..
BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ?

jom join
31-7 Birthday Giveaway

Ninie Dora said...

ok da blog kamu ni actually, cuma susun ckit wdget tu bg kemas.. jom follow ninie & kritik blog ninie :)

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html