July 11, 2011

segmen cuci mate+rehat otak kejap..

assalamualaikum korangg...
malam ni kepale atoo penuh ngan insuran plus law. belajor beriye-iye aje budak ni tapi haram, bile nak time test. haiyohh! hehhe. 
dan malam ni atoo nak cuci mate. nak clean otak yang naek fening tengok insuran plus law ni! takpe takpe, kalau boboy cuci mate, boboy punye pasal la. kalau gegurl cuci mate, tengok hape ye? hehhe...
MY GONG YOO
sejak bile atoo termimpi-mimpi mamat ni pon atoo tak tahu. tapi sejak kebelakangan ini, haduish! mamat ni asyik bermaen di pale hotakku. makkk, adakah atoo dah terjatuhhh... parah ni...
owhh, oppa gong yoo atoo...

 
smart giler dowhhh! be my partner?

 
screen shot "Teacher Hardtack&Sugar Candy"

 dalam iklan pon atoo boleh cuci mate!!!
memang dah love you laju-laju!!!
"can you love me back?"


 tapi atoo suke stail rambut ni je taw!
tak mau style laen dahhh...


love you lahh!!!



and the last one...

senyuman yang pasti melekat terus dalam fikiran ni..

dan dan dan

memang tenang nak belajor law n insuran lepas ni...

miss me always okay...! >.<

hahha, sekian entry syok sendiri pepagi bute ni...

p/s: tapi nape lelaki melayu yg nak ikut korea bagai tu tetap  
mate ni tak boleh nak like like like but menyampah? haishh!

1 comment:

rasta said...

salam kenal dari rasta...
cuci dan rehatkan mata gak kat sini..
ape pun thanks sharing.......