July 3, 2011

happy belated birthday ustaz!

assalamualaikum korangg...

entri kali ni sangat sesimple dan khas untuk ustaz hadi atoo.

actually, i... sepechelesss....hehhhe >.<

sebenarnya, video ni dah lame nak post kt fb ustaz time birthday hari tuh, nak buat surprise kononnya. tub-tub, kami yang tersurprise. internet alahai sesemput siput. siput pun laju lah kalau berlumbe. kan kan kan?

jadi, sempena berukband yang baru bayar ni, laju macam f1, barulah ade kesempatan nak upload. so, ustaz ape kabar? orang kate tu, nak bagi hadiah spesel, kami tak mampu. jadi, cume ni ajelah yang sempat kami buat. hopely, ustaz enjoy la seadanya....

kepade iena, yana, leyaana, zulaikha, ain, zati dan semua budak-budak bm part 4b, ucapkan selamat belated birthday to ustaz hadi. semoge panjang umo... murah rezeki, dan cepat dapat jodoh. dan dan jangan lupe jemput kami. the sepesel vvvvvvip...>.<

mungkin wish-wish ni dah basi. ioalah, dah seminggu lepas. tapi video kat bawah ni belom basi. masih panas! limited edition! atoo tak tipu. belum pernah keluar mane-mane siaran tv tau!

lagi satu, nak tengok video ni jangan sorang-sorang. nanti tersengih-sengih depan laptop, orang kate orang tak betul. so, pastikan ustaz berteman sebelum nak tekan button play kat bawah tu ye.


terharu? ustaz mesti tengah tersengih-sengih tengok video ni. haaaa, kantoi! ape-ape pon, semoge cite-cite ustaz lepas ni tercapai. doa dari kami semua.

sekian. 

No comments: