October 1, 2010

Peace for Awak Contest

asalamualaikum semua kengkawan.. pe kabar semua??
sempena masuknya bulan oktober ni, at0o nak wat contest cikit.. 
name pertandingan ni..
 "Peace for Awak Contest" 


hahha... semua  orang amat dialu-alukan nak join contest ni... contest pasal ape? sabar-sabar, biar at0o storykan satu-persatu.. syarat-syaratnyerr...

  • pertandingan ni jatuh pade hari... 1 Oktober dan berakhir pade 10 November 2010..
  • anda hendaklah menjadi salah sorang follower at0o...
  • anda kena buat satu entri contest dalam loghat negeri masing-masing... 
  • Anda hendaklah meng-upload gmba seperti dibawah... dan untuk mengelakkan penipuan... gamba itu mesti gamba anda sendiri... kalo de orang lain menyelit2 tu takpe... janji anda mesti berada dalam gamba tu... Susahkan?? hahhaaaa... nak dapat duit memang la susah sikit...
  • banner atas nie mestilah diletakkan di slidebar blog anda... ala selalu yang kat tepi tu...
  • tag at least three person... banyak lagi bagus... dan pastikan orang yang anda tag tu tahu yang dia di tag..
  • PENTING.... sila tinggalkan link yang anda upload gmba anda tu kat comment post ini yup... nanti at0o xtau plak..

    • sebagai contoh... at0o menguploadkan gambar at0o ni dengan peaceeee.... tak lupe gak citer sikit pasal gmbe yg korang pertandingkn tu..
    • hadiah merupakan wang Ringgit... dan akan dihantar melalui akaun bank... jumlah dirahsiakan...jeng...jeng...jeng...

    oklah.. untuk pertame kalinye at0o wat contest ni..
     at0o harap ramai yang akan join contest ni... dapat duit taw...

    dan untuk mereka yang bertuah...

    so, good luck korang sumerr....



    4 comments:

    ♥-- emieysandra --♥ said...

    tenkiu tag emieysandra
    insyaAllah..ade masa, emiey join k
    ~_^

    aq islam said...

    wokyh... no hal la kawan...

    yan said...

    http://izyanmashrom.blogspot.com/2010/10/peace-for-awak-contest-by-atoo.html

    yan dah join. thanks atoo :)
    this is my first time join contest :)

    aq islam said...

    @yan

    maceh join contest ni.. ingatkan tak de pon owg nak join.. yelahh.. first time wt contest..