October 19, 2010

setelah sekian lama..

asalamualaikum semua..
at0o memang minta maaf.. dah lame tak tulis kat cini.. bukan lupekan blog.. tapi sedikit bizi+ cibuk tgok blog orang laen+ tak de mood... dan kali ni at0o sedar memang sedikit payah nak jadi penulis tegar.. hehe.. berangan je lah at0o..

tinggal bape hari je at0o kat kL ni.. yelah minggu ni study week.. next final..then balik kampung.. hmm..itulah kitaran hidop at0o sekarang.. membosankan? tak sepenuhnya okay? korang macamne? kehidupan memang sesuatu yang tak dapat dijangka.. dan hanya kite je yang dapat tentukan bosan atau tidak kan? bagi at0o semua yang telah berlaku atau akan berlaku memang sudah tertulis..dan kita sepatutnya mensyukuri.. dan at0o kadang-kadang manusia biase.. yang selalu lupe.. maafkan at0o yer...

oklah... sempena bermulenyer final untuk semua pelajar uitm mahupun under uitm.. dan rakan-rakan blogger.. at0o dan kengkawan wish kan all the best dalam final nanty.. same-same kite berjuang untuk dapatkan gelaran dekan.. hehe..chayork sumerrrr....


kepade sumer kengkawan at0o.. chayorkk!! fighting! fighting!

xoxo =D


No comments: