October 5, 2010

lime october

assalamualikum semua..

pe kabar hari ni..? lime october... hari yang cukup bermakne untok at0o.. kenape? sebab hari ni.. genaplah umor at0o 19 taon.. tinggal setaon je lagi nak genap 20.. hahhhhh? tidakkk!!! hehe..


so, my wish ape? mestilah nak kan yang terbaek dari ape yang baek at0o ade.. kepade mak ngan abah, doakan along yer.. along akan wat kan yang terbaek.. semestinya hanya untuk korang berdua.. dan untok manusia bernama nooratikah tumin.. semoge hari yang datang bakal lebih banyak menggembirakan.. dan buat at0o sentiase terseyum.. doa at0o kepadanya.. aminn...

jadi, hari ni.. ape ye yang at0o nak wat? kelas ade satu jer hari ni.. itu pon kul4 petang nanty.. kelas beL..

at0o nak sangat... nak sangat renovate blog at0o ni selepas tengok banyak blog-blog senior yang cun-cun gitu... tapi tak sempatlah rasenyerr.. cumer sempat wat entri ni jerr.. so, sorry ye.. mybblog... at0o nak sambung bajor lagi cikit.. sok ade test mkt plak tuhh.. ape-ape pon.. at0o nak wish.. hapy besday to nooratikah tumin... semoge.. hari cukup bermakne untok awak... babai...


xoxo =D


No comments: