October 6, 2010

T.U.D.M-Menerjah Awan

salam korang semua...

kali ni at0o nak share something.. yang at0o rase boleh buat korang terseyum bile ade masalah..trust me... kalau ade mase lapang.. try dengar this song.. tersenyum punyer lahh..dan at0o rase lagu ni boleh naikkn
semangat korang yg sesekali down tuhh..dan pade korang yang pernah join tudm ni.. tahniah...tak sia-sia kn, bila kuar dapt gelaran general, sarjan mude dn sebgainya.. wah, syokkkann... at0o teringin gak nak masok.. tapi sedia maklom kowt.. tak dapt.. haha.. dan kpade mereka..tahniahhh!!!

mesti happy giler dah kua tmpat camni kann.. bile dah berjaye menghadapi segala macam kerenah pelatih.. penat lelahh.. segala bagai denda..huhuhh... tahniah sekali lagi...


dan saat, time sijil.. mesti tak dapt nak ungkapkn perasaan sebenar...apa-ape pon.. congratulation semua..
bukan untuk batch diatas ni saje...tapi untok semua yang dah pernah masok dan berjaya keluar dengan segulung sijil...dan gelaran yang terlalu sempurna...

congratulationnnn!!!!


xoxo =D




No comments: