October 14, 2010

what do you think?

salam pagi khamis semua...

kali ni at0o nak tanye pendapat korang.. it about "tak nak tapi nak..." n "tak suke tapi suke..." hahaaa...

citernye macam ni..
argghhh!!! it about guy... tak suke digandingan kn..tapi, tiap jam sebut name dy.. haha..ape tu? pelik sangat.. its not about me.. but my roomate.. tak suke dah lah.. kalau suke.. its ok..just admit it.. and its end.. huhh.. bosan kowt, dengar cite yg same je tiap hari.. ahah.. bored giler..


perempuan memang camni ea? bende yang simple can be complicated sangat.. hahha..bukan ke yang senang tu makin senang.. yang susah kite senangkan..haa.. kadang-kadang at0o sendiri tak faham ape itu perempuan? kenape dengan perempuan zaman sekarang ni?

dan pelik sangat ke kalau at0o tak involve mende alah ni? i mean, suke match make kan owang..that not me.. suke merendah kan owang.. suke menyindir kpandaian owang.. is it fun doing this activity? seronok ke jatuhkan orang laen? hmm.. at0o tak suke yang sedang berlaku ni..camner nak berhentikan semua ni? someone must stop it.. but who?

end this is not mean that i am not a perempuan.. or les ok!!for guy out there.. just be wisely pick up your girl.. hmm???...


salam..


No comments: