October 8, 2010

test+test=???


asalamualaikum semua...
hai semua... dah lame at0o tak jengok blog ni... rindunyerrr...
at0o minta maaf yer... minggu ni memang minggu sungguh cibok dengan test...


boleh dikatekan.. setiap test tu dok que depan at0o nak tunggu at0o jawab...
huhh... memang memenatkan. tapi inilah kehidupan seorang student kan? hmm...
nak enjoy sangat.. pon tak boleh lahh.. tapi kalau nak study giler-giler plak..
orang panggil kite nerd.. hmm...nerd! nerd! nerd!... hahahhh..

tadi kit0wg baru je lepas speaking test.. memang tak de payah mane...
( bagi mereka yang pakar speaking..) dan alhamdulillah.. soaln senang..
dan macam base.. at0o yang pasti akan jadi contestant pertame.. sebagai starter..
camner? kit0wg perlu discuss pasal topik yg bakal diberikan.. dalam english..
dan kali ni.. at0o kurang tersasul.. dan banyak tanya orang.. hehe.. nak kenakan
owg memang pandai.. tpi.. kate kaq wani, macam base.. dy ternam pak misz amek note..
markah kitowg mgkin dalam 10 to 12.. alamk.. cam base jerrr.. tpi ape-ape pon dah
settle.. dan alhamdulillah.. selamat..

dan petang tadi bawu je lepas jawab test costing.. ape tuhh? costing tu lebih kurang cam account..
tak taw la nak cakap ape. nak kate tak ready.. at0o dah ready.. semua soalan at0o dah wat..
tapi napelah tak jumpa soaln test tuh dlm buku... dan setiap kali test costing.. mesti lah totally
laen dalam buku tuhh.. aduihhh... lepas ni eco.. hopefully tak lah sepayah costing.. hehe..
dan at0o boleh score.. tak nak lah dapat carry mark sikit untuk sem ni.. huhu..

oklahh... sekian saje story at0o kali ni.. dan kalau ade story bawu.. at0o akan story kat..
adiosss.... salam....


p/s: jangan lupe join contest at0o.. hehe.. hadiah menarikk!!



No comments: