October 31, 2010

hari2 exam dah semakin berakhir...

Assalamualikum semua blogger..
ape kabar semua..? dah lame at0o tak update blog ni.. at0o minta maaf.. sekarang tengah masok dunia exam.. macam base lah.. sibok ngan buku.. dan hari ni baru berkesempatan nak update blog.. kali ni at0o nak share bayak tentang paper yang dah pon at0o amek.. memang panas. kenape?

aiyoyo! sem kali ni memang ade susahnye. banyak dugaan. hari first exam at0o, monday. dua paper sekaligus.. ade owang kate "bestlah, dah lepas dua paper.." dan otak at0o yang gabak nak mikir jawapan.. huhh.. sesak gak la time tuhh...tapi dah bile dah lepas ade bahagianyerr. hari kedua exam. ade gab tige hari. selamat cikit. boleh katam satu buku. tapi bukan paper membace. mengira la plak. tapi Alhamdulillah. at0o rase boleh hidop la paper ni.. (ade can dapat A..hehe..)

hari ketige exam, esoknyer.. haaaaaa..... aduish... sumpah myampah.. paper marketing..MKT243.. (yang tahu paper ni memang geram kot..) soalan tahap mencabut nyawe.. harap-harap luluslah..at0o dah serik jumpe muke sir tu.. (lecture.. sorrry..) malu giler nanti, kena bahan habis.. mintak-mintak dijauhkan.. tak bace? bace satu buku.. soalan spot Sir Anuar.. haaaa.. 40% je masok.. nak kenakan kitowg ker.. dan soalan yang kua tu. 30% jer dari ape yang at0o bace.. huhhh...mintak dijauhkan.. aminnn...

terok tak hari-hari exam at0o. tak macam student pon. haha. dan paper yang akan datang. paper terakhir. paper economic. mesti sumer target nak A1 kan.. gab paper kali ni, sminggu kot.. kalu tak boley dapat A tu memang tahap tak bersyukur dengan gab yang ade.. kann? kepade korag sumer, all the best at0o wish.. and same-same kite dapatkan yang terbaek untuk diri kite. amin.

kat sini ade beberape picture hari-hari kitowg amek paper. tak seberape. tapi nilah muke-muke sebelum pergi berperang. go go fighting!

 gambar ni at0o godeh-godeh cikit.. hehe..

hari pertame, keriangan menjawab due paper..

zulaikha shahidan.. my nest bestie..
mate dy memang stim jer stiap kali nak mek gambar..

zaty yayank.. my mate..tenkiu becoz sabar tido dengan lampu terang.. hehe 

kebearngokngan seketike..

cheese sumerr...

keganasan ketike bergambar.. 

sekian sajeuntuk picture kali ni.. kalau tak cantik.. at0o minta maaf. tengah belajar lagi 
nak mek gambar dan nak bergambarr dengan posisi yang betol hihihih..
adiosssa...



No comments: