October 4, 2010

pagi isnin lagi..

salam semua... morninggg...

pagi ni at0o rase semacam..

ntahlah.. rase sesuatu yg pelik sangat.. nak cakap camne ea? at0o rase memang tak suke sangat2 ngan ape yang at0o ade sekarang.. pelik lahh..

kalau boleh nak tukar jadi orang laen sekarang jgak.. biar owang tak nampak at0o.. at0o hilang.. hmm.. kalau lah.. tapi tak mungkin kann...


dengan masuknya minggu ni.. maka tinggal lagi2 minggu before final.. aduish.. at0o memang tak ready ape-ape pon.. tapi nape dorang2 semua still tak wat ape2.. or maybe at0o yang tak sedar.. hehe..

timetable dari uitm pon dah kua... at0o start final, 25 0ct.. korang bile..? kalau budak2 UiTM rasenye same je kowt.. yelahh.. satu franchise.. dan kali ni.. ape lah yang bakal at0o dapet... dapat dean tak?.. nak dean... tpi impossible kan.. huhu...

so, pagi ni.. at0o nak mulakan dengan semangat.. skemanya.. hahhha.. tak pe lah... semangat nak dekat final.. at0o kena byak wat latihan pasni.. hehe.. biar lah owang nak cakap nerd ker.. ade at0o kesah.. dan at0o tak menyusahkan hidop korang pon okey...???

hari ni ade tige kelass... hopely semuanyer jalan ngan lancar.. dan tak de ape yang buruk la bakal berlaku.. aminnn...

No comments: