October 15, 2015

Segmen Bloglist Blogger Baru 1437H

#mood: bebeloglist
#nowlistening: aku tahu by ungu

salam kemasyarakatan
dia punya feeling nak bebeloglist sambil layan suara merdu bapak pasha sekali kan. jenjalan-jalan pagi sebenarnya mencari resepi kek 5minit, sekali terjumpa segmen bloger hasrulhassan ni. tengok-tengok date still lagi valid. alang-alang nak buat kek 5minit dia tu, kita buat join la segmen bloglist dari beliau ni. 


segmen ni pun katanya untuk blog baru. tak kira nak join juga! kahkah. rasanya zaman study dulu kemain pantang nampak segmen, komfim lelaju join. zaman baru nak up kononnya. sekarang memang boleh nampak anti-social nya tu. lagipun bila tengok balik intipati-intikaripap blog ni bukan komersial pon. hanya secebis perkongsian cerita jalan mesti ke depan bukan ke belakang.
btw, thanks otai blogger hasrulhassan buat segmen ni. tak tersenarai pun takpa. janji dapat resepi kek 5 minit tu. nak buat ni. minta-minta menjadi. hahaha.
meh join. sempat lagi ni Segmen Bloglist Blogger Baru 1437H
salam perkenalan semua!


coretan by atoo xoxo =)

12 comments:

Afzai Afandi said...

Bagus join bloglist ni..tambah2lagiblog yang pageview tinggi

Kak Sue said...

As Salam Kak Sue balas kunjungan dari segmen yang sama..done follow .. ;)

Khairul Hilmi Sidek said...

Good luck dari radiosenyap.com

yanie yusuf said...

wahhh salam pkenalan.. Yanie pun dari segmen blogger Hasrulhassan

http://www.yanieyusuf.com/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
http://www.yanieyusuf.com/2015/10/jus-orlin-alludra-international.html

Radhia Razali said...

saya pun cuba nasib jugak...anyway, good luck yea sis..

illazwritter.com said...

hai atikah...shaila singgah sini kembali..☺️☺️

Shikin Razali said...

Salam ukhuwah dari saya, datang dari segmen yang sama..

http://starlavenderluna.blogspot.my/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html

Nur Balqis said...

Salam perkenalan. Selamat bersegmen. http://balqisluv99.blogspot.my/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437H.html?m=1

Nur Balqis said...

Salam perkenalan. Selamat bersegmen. http://balqisluv99.blogspot.my/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437H.html?m=1

Efa Othman said...

Tahniah tersenarai dalam bloglist HH..dari segmen yg sama...done follow

SEGMEN BLOGLIST BLOGGER BARU 1437H

Radio Senyap said...

Tahniah

Fieza Sani said...

Salam singgah dari segmen yang sama dear..

Baca ayat awak, senyum sensorang akak depan pc ni hah!!