April 17, 2011

mengantukk!!!! tapi....

assalamualaikum semua,

mengantuk? aduihh, ni la masalah student bile dah dekat final. dan of course masalah atoo jgak. almaklom, im not a perfect person. hheeehe, bile time ni la, atoo dok search, tips study last min. tips tak nak mngantuk time study. tips senang masok time study. hahha.

sebenarnya semua tu boleh fikir sendiri tpi mngedikn ni nk jugk cari kan tenet tahap siput. gedik seyhhh! hehhe. biar diaq pi la. but, tapi sekarang ni, mengantuknya bile bukak buku. dah la final around the corner, tahap mengantuk mmg dah nazak! tolongla atoo. tapi, lain plak cite bile bukak blog. mate segar. jadi, what should i do? im dying giler sem kali ni.

maka tersebutlah alkisah, atoo berplan nak bukak buku selepas subuh tadi. malangnya, disebabkan penyakit mengntuk yang nazak, sampai sekarang tak bukak buku lagi. dok mengadap lappy dengan ntah ape yang disearch tak habis-habis. nak kate tengok movie kasi hilang tension, semalam dah sehari suntuk tengok movie. cite malayu, cite hantu, cite korea, nah tu dy habis semua movie digodam dalam lappy tuh.

ape nak jadik kamu ni atoo! hehehehh, nak tunggu dismiss ke sem ni? aichoii!! choii! mulut hang macam longkang. kang aq bagi sebijik, bawu hang tahu langit tu tinggi ke rendah. hhhehee.

chop! atoo hairan....( atoo tak kehilangan idea nak tulis bile atoo dpat col...)

tadi atoo dapat col. inalillahirojion. sepupu atoo dah pergi. pergi dalam tido. muda lagi orangnya. umor dalam 30 lagi. pergi meninggalkan suami tercinta. baru je kahwin. dan inilah roda manusia. pergi tanpe berita. pergi tanpe diminta. atoo minta maaf arwah. minta semua blogger sedekahkan al-fatihah kt sepupu atoo ni.

al-fatihah...

aminnn....

No comments: