April 8, 2011

the 'KAMI' ahli-ahli koperat... Part1

assalamualaikum semua,

setelah sekian lame atoo menghilangkan diri dari belog cheritera aq islam, baru pagi bute ni atoo sempat jengah. memang giler la minggu ni. dan banyak benor story yang atoo nak kat korang. hehhe, bajet orang femes konon. abaikan ayat gedik ni.

kali ni atoo nak cerite pasal meeting kita orang. walaupun dah agak lame plus basi sikit. tapi still hangat dan jadi the best moment walaupun group atoo tak dapat the best meeting. thank sangat kat miss (lecturer KAMI) yang banyak mengajar atoo dan kengkawan pasal buskom. banyak pengalaman sweet sour yang atoo dapat.

nak story banyak, nanti entry akan datang. kali ni atoo nak share moment koperat the 'KAMI' kat blog atoo. biar ia tersemat kat cini... >.<



team pertame, "Indah Kayangan Corp". nak bukak cawangan baru kat luar negare kan? team pertame yang bertuah tunjukkan bakat koperat masing-masing. teamnya, ain, emmy, dato' wawan-ce0, chef raje, harriz, liyana dan jugak zulaikha-sec. pade atoo team korang paling hevook. masing-masing buat yang terbaek. dan atoo nak bgtahu, tahniah!


team kedua, "Cookies Comfort Corp". team meeting paling cruel ea... ouchh, takutnye ngan ceo korang. ahli-ahli koperat, fiera, yasser, Dato' nuqman-ceo, awie, nadiah, jehan dan jugak leya-sec. meeting pasal produk biskut baru. yang paling best, kami-kami dapat melantak biskut famous kat belakang. tenkiu leya >.<. nak bgtahu, tahniah kat korang. sebab masing-masing tahu buat kerja masing-masing tanpa meyusahkan orang lain.


team ketige, "Fasasa Health Care". keluarkan produk kesihatan. walaupun kehilangan ceo pada saat akhir, tapi dapat team terbaek. tabik spring la kat korang. team koperat, zaty, wawa, Dato' Ayie-ceo, zafri, aiza dan ana-sec. mesti fun kan, bile jemput Rokiah Daud dengan Rozita Che Wan jadi duta produk health care ni. hehhe. tahniah!!!

dan, the last team. 
"G4 Fixie Bike Corp"

before meeting... snap1!

after meeting...

snap2...

 gambar depan kolej unikop. hehhe. ni memang nak menunjuk- nunjuk dengan betol. 
bile lagi kan nak hamek picture depan tuh... hehhe >.<

team sape lagi kalau bukan tuan blogger ni. kenape banyak sangat gamba? sebab nak show off. hehhe. gediknye jawapan. abaikan. meeting kami pasal, nak keluarkan produk baru. sape yang terkoperat sangat ni? of course atoo, nadia, ina-sec, Dato Zarich-ceo, anas, zulkamal dan nabeeli. walaupun yang terakhir, still dapat pujian. tahniah kat semua!! 

sampai sini dulu je lah. nanti banyak sangat bosan plak kan nak bace. hheehe. memang the best moment yang atoo simpan rapi katlappy dan juga dalam cheritera aq islam. tahniah kat semua, sebab dapat atasi kekangan-halangan kerja bergroup ni dengan mental yang kuat. tak lupe gak kat security secretary, orang penting dalam setiap meeting. well done. atoo tabik spring tilam la...

kepade miss, maceh ye. maceh atas knowledge busscom yang diberikan. walaupun kami ternakal cikit, tapi miss still tahan hadap kami semua. terime kasih bebanyak. barries yang berbery-bery kami jumpe tanpe sedar. thankz a lot miss.

p/s: bile renung balik, nak buat meeting lagi sekali boleh tak miss? 
ahaks! meeting fun okay! bukan waterpark!!

2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

pic 1st...lol

Enna Banana said...

ouh dear, we only have short sleeve. sorry :(