April 23, 2011

dah jauh baru nak ingat, bile dekat???

assalamualaikum semua,

selamat pagi.. morning korang!

sebenarnya tujuan nak online pepagi bute ni nak online kejap je. kejap mane la tu kan? yolahh! nak bukak ptar. tapi pehal entah, punya lah payah! damn it! waterpark betol!. okay, tercarut sudah. sorry you oll!

hari ni ade paper BEL311. tu dia, sempat lagi nak berblog pepagi ni. hehhe. depa kate, susah sikit paper ni. kalau kantoi.. simpang malaikat aa nah! depa kate lah. bagi atoo? tengok je la ape yang atoo boleh buat kul2 petang nanti. dan time ni, tetibe rase nak balek joho. my dearest kampung, batu pahat. rase nak peluk mak. rase nak makan jemput-jemput (cengkodok) mak. arghhh!! nak balek joho!


pehal plak tuan blog ni? i do know lah korang. tetibe rase satu perasaan yang kerinduan yang amat. tu lah, orang kate, dah jaoh baru nak berindu-rinduan. bile dekat, asyik buat tak tahu @ka do know je kan. yelah. itulah percaturan manusia yang manusia dok tak nak admit lah kan.

untuk cuti sem4 tak lame. kejap je meyh. only 2minggu. 2 week? arghh! menyeksekan. tidakk! wei kamu ni. cuti kejap payah. cuti lame payah. cuti ape yang kamu nak. opss! cuti yang tak lame, dan tak kejap. ade ke? hehhe... yelah, cuti lame sangat nanti, sampai dah tak tawu nak buat ape kat rumah. sampai, mak sendiri tegor, kamu ni bile nak balek kolej! hahh, tu dia que mak yang dah bosan tengok muke kita kat rumah. kalau cuti kejap, kenape kejap sangat cuti tu, tak sempat mak nak masak sedap-sedap. what??

along rindu mak a lot lot lot...

truely mak, along rindu sangat kat mak time ni. rase nak peluk mak. arghh!! kenape tetibe ni? kat abah? tak rindu ke? abah... same-jugak lah. tapi along rapat cikit ngan mak, so. banyak cikit rindunya. yang paling penting! along sayang mak ngan abah ketat-ketat plus banyak-banyak. dan untuk today, doakan along ye mak abah. along nak pergi menumpaskan musuh kat exam hall kul2 t!

p/s: untuk rakan seperjuangan atoo, gudluck korang...

1 comment:

::FAIZ FARISH:: said...

beb, blog ko berat sikit la beb, lmbat loading.. sbb aku guna bband je