April 16, 2011

the 'KAMI' berparty 3b..part2

assalamualaikum semua.
ape kabar? dah lame gile atoo ketagih nak hupdate. tapi memang mase tak mengizinkan. dan hari ni, atoo nak jugak update walau ape pon yang berlaku. hehhe. hupdate kali ni, atoo nak sambung cerite tak beberape basi lagi. finally, jamuan yang atoo dan kengkawan rancang menjadi juga akhirnya. walaupun tak semua yang menjadi tapi moment ni memang the best of the world moment. erkk? betul ke bahase omputih atoo ni? hehhe.

pade semua yang bagi kerjasama, thanks bebanyak. memang perkataan thankz ni takkan penah putus dari atoo. sebab kalau takde korang tak menjadi jugak jamuan ni kan. pade ayie, wawan, iena, leya macih sebab gi beli barang2 kat giant time tuh. pade leya, iena dan ana, hasil goreng-mengoreng kamu licin. raje dan yana, sudi beli kek. sedap taw! 



dan ape yang atoo takut dah tak takut. macam keling la kamu ni cakap. hehhe. takut gak la makan ni tak sedap plus tak kenyang plus ntah pape je makan nye kan. ta[pi bile tengok balik pic kat atas tuh. kenyang kot. dan lagi kenyang bile tengok semua makan dengan seronoknya. sayang korang semua.

bfore semua datang, snap satu picture ngan mkann. 

dan antare mereka yang datang. terime kasih kpde yang join plus lecturer2..

 lecturer yang datang awal dan bersabar atas kelambatan jamuan kami...
sir rahimi, ustaz haffiz, ustaz hadi...

miss azima, miss nadia, madam syakirin dan sir zane... 

persembahan pertame, kau ilhamku by anas dan ayie... gitar, raje dan wawan...
 lagu ke2, situasi by anas. boleh tahan jugak la sore si anas ni sampai kami gelak tak habis...

hasil permintaan kami, ustaz haffiz nyanyi. lagu tombo ati. bahase yang dia sorg je faham. 
hhehe. time kasih ustaz haffiz. sayang lebih..

semua-semua jom bergambar...

senyum, semua... bagi semua masuk...

ustaz nampak sangat la cover tutt!!! hehhe...

dan picture-picture ni atoo tempek kuat-kuat kat sini. sebab atoo nak this moment yang atoo tak pernah lupekan untuk sem3 kali ni. atoo bersyulur sangat-sangat sebab dapt lecture yang sporting dan kengkawan yang fun sesame kepale. sayang korang semua ketat-ketat.

dan yang terakhir.. nak tempek picture tukang cerite. hehhe.
 senyum cover cun. erkkk!!?!? sengal punye atoo!

 hehhee... jamuan ni diakhiri dengan kepenatan. tapi kegembiraan dalam kenangan dah ubati kepenatan kami. ayat nk jiwang karat plak dah! hehhe. abaikan. dan nak gak cakap cekali lagi. atoo sayang korang semua ketat-ketat. minta-minta sem depan macam ni lagi kalaupun kita semua dah jaoh..

p/s: bukak buku ye korang. dan atoo ni tgah bukak buku sambil berblog. hehhe. boleh ye...

No comments: