April 21, 2011

RE:Peraduan Aku Benci Maxis Berukband

assalamualaikum semua. 

hehhe. lambat dah tak hupdate blog cheritera aq islam. dua minggu ni minggu exam kat kolej atoo. hari baru je lepas satu paper final. tambah tolak tambah lagi empat paper. banyak tuhh. tapi kali ni atoo nak share satu kontset yang atoo jumpe kat u-tube ni.

tajuknyaaa...

RE: Peraduan Aku Benci Maxis Berukband di kamigila.com



saya benci maxis berukband kerana takde pakej student. almaklom jadik student ni semuanya nak yang berpakej je. kalau nak laju pakai pakej bla! bla! bla! haishh, kalau bayar rm1** pon still loading berjanggut ape cerite? bukan nak cite, tp maxis ni lembab kalah nenek kura-kura lagi-lagi masok area kampung. tak payah cakap la time tuh. bayar nak cepat plus mahal tapi servis hampeh. tolonglah maxis. update cikit.

hehheee. hambik mu. bab mempuji-puji atoo memang pakar. hehhe.

ter'over' la plak.

"chi kalang wa guna itu celkom berukban."- sebb murah cikit walaupun ade limit. >.<

sape-sape nak join jom lah klik ramai-ramai kat kamigila.com

p/s: kepade penggune maxis kat luar sane jangan marah atoo ea. ini cume pendapat atoo aje... senyummm...

2 comments:

www.fierapirot.bolgspot.com said...

nk join tapi xgune berukband maxis la pulak...=)..
singgah and follow u..

aQimie Ceplos said...

HAHAH !! baik pakai wifi koleg, lajuuuuuuuu bile malam2 ni.. hak3x ;D