October 21, 2014

workshop vs bengkel

#nowlistening: malaikat by hazama
#mood: menulis lagi

dear yang sudi menbaca. hahhaha
yeah! mood nak menulis dah sampai ni. lepas seminggu sibok kekonon baca insurance, tapi haprak. arghhh. bila terpikir balik rasa macam orang bodoh je. bajet konon soalannya style soalan uitm tapi kelaut lemas dah. pasrah jelah atoo oit. jalan mesti kedepan kan. yahh.

next weekendnya, atoo kerana terpaksa ku relakan diri ke bengkel kat uitm segamat selama 2hari. maka terkejar-kejar la jadinya mencari tempat nak berteduh semalaman. terima kasih kawan kepada cik iera kami. sanggup menumpangkan the stranger kat teratak you olls. thanks. ikot jadual yang diberi pagi ke petang. argh. again tak dapat terima kenyataan. padahal tak sampai petang pun. siap sempat meronda onesegamat kan. hahaha.

terima kasih kat semua lecturer yang sanggup datang jumpa kami kat bengkel. dan jawab soalan student yang buat kerja last minute ni. bukan nak kelentong tapi kenyataan kot budak marketing ni. opss! alhamdulillah. markah proposal dah cantek tapi bila kena tembak dengan puan jaslin, hamek kaw! baru satu soalan, tersengih kambing gurun tak sudah. nampak sangat tak sampai apa yang kaw nak buat tu atoo oi!

terima kasih bebanyak jugak kat madam jaslin, madam noreen (advisorku), dr akmal, dn madam zurina, faez dan waqi, semua semua lah. kira macam gathering habis. padahal proposal macam dilandai badai ombak tsunami dah ni. tapi yang part paling best, dapat makan free. wihuuu.. alhamdulillah. terima kasih madam jaslin. siap complete breakfast dengan lunch. jimat duit. hehehe.   

credit to MrShan intagram

lepas ni kita jumpa lagi time viva. eh, bukan viva perodua tempat si beto tu tapi viva yang present sensorang depan dua panel tu. geteq kepala lutuq bak hang. ni pun dah berpeluh kepala otak bila terbayang that situation. apply cuti sehari, yang bermakna kena koje la esoknya. mengantuknya bai tak terkata kat ofice tadi. niat murni nak cari jornal memang kelaut sangat. arghh

untuk awak awak yang atoo tak ketemu tu bukan melupakan tapi tak berkesempatan. im sorry. kalau ada kelapangan nanti, i will. bajet nye atoo ni. hahaha. sesekali fefelin retis. krik krik krik.

kadang kadang sebenarnya tak payah nyatakan dengan percakapan, perbuatan tu dan jelaskan lagi menyuluhkan. semua yang berlaku ni kan part of the life. kita akan kehilangan dimana kehidupan mula berjalan. and its was meaningful to be a part of this moment. engko dah kenpa atoo? #tetibe #sentap


thanks for reading!
xoxo =D

No comments: