October 20, 2014

october story

#nowlistening: no bounderies by krisallen
#mood: pencarian

salam kemasyarakatan rakyat jelate sekaliannya.

bila tengok balik last update, lapan haribulan hari tu. kemana janji manismu nak setia berbelog ni atoo oit! hahaha. ni la tulis balik. kerinduan nak menulis tu datang. fefelin kenkonon ada reader you olls. krik krik krik. actually tengah geram dengan tm ni. kenapa download roomates dengan runningman den tak lepas lepas. memanjang error tak sudah. bayar eh! haishhhh...

what was happen? its october beb! and i am octoberian. eh, libra rian.. sapa libra, kita geng! kalau tak silap bersamaan raya haji kelmarin bersamaan 5 october and genapnya atoo 23 tahun. whuaaa!!! dah tua. eh, dah matang. terima kasih yang ingat dan wish my day. 


taknak kalah nak letak gambo jugak bila gambo tu low quality. pakinson betol tukang amik ni ke saje nak sabotaj birthday gegurl kan. isk isk iskk. mengada. and for my dearest family. wahhh.. alhamdulilah. lain benor rasa bila dah tua ni ada sambut beday siap ber cake bagai. cengini ghupanya. terima kasih abah emak angah dan adik. i love you olls sampai syurga.

apa yang membizi sangat sampai tak sempat menjengah blog? huhu, baru ingat bila tengok date sobelas haribulan haritu. im buzy taking an exam. vah vah vah la ceritanya kan. practikal siap kena amik exam? ko hado? hahaha. atoo pernah share rasanya yang boss atoo ni, very the versetile la kan. nak ke tak it is not a choice but wajibulngunnah. hahaha. 

exam ape? pce and ceili certificates. relate dengan life insurance dengan investment kalau tak silap. dan secara konfidennya atoo cakap, kantoi rasanya. im sorry boss. paper pce tu bole jugak la berpikir tulus mulus, tapi yang ceili tu, atoo memang dah keluar m16 jawab semua nya. tinggal tak tembus kertas je. dan burn barai habis rm120 kaw. korang kalau takda hati dengan insurance ni, doksah la nak mengade nak amik. hahaha



apa pun yang terjadi dah terjadi. jalan mesti ke depan bukan ke belakang. fine!
xoxo =D




No comments: