October 8, 2014

all is well

#mood: otak dah penat
#say: all is well

bismilahhirahmanirahim.
tak semua yang kita harap tu semuanya terjadi kan. otak atoo tak habis fikir ni. suram datang tanpa dipinta.

penat. awkward. uncomfortable. banyak lagi otak ni nak cerita, nak express, nak bebas berkata-kata. tapi mulot macam sampai tak tahu nak kata apa dah. kejap. tapi pada sape? sape yang nak mendengar luahan remeh temeh yang cuba disampaikan. banyak lagi masalah dunia yang perlu diselesaikan. eh, biar tangan ni terus menaip meluahkan isi yang terpendem kat kepala benaknya. 

karma ke ni. atoo penat. penat pikir tanpa sudah. tanpa tindakan. tanpa ape-ape. dan esok, akan berfikir lagi. minggu depan. bulan depan. penat jugak berfikir ni. bulan ni sepatutnya datang bawa macam-macam, bukan masam-masam. dan genap 23 ni atoo rase jiwa dan otak atoo ni makin sensitip. hahaha. 

sekarang ni kan, atoo macam nak seseorang yang atoo tak kenal tapi atoo nak cerita semua yang berkecamuk kat kepale otak ni. berkomunikasi dengan orang yang kita tak kenal ni boleh buat atoo jadi diri sendiri. yes. atoo pelastik. series. even my mom and dad pun tak tahu who am i. the truth of am i. hahaha.

kenapa yang tak kenal? the truth. kalau kenal, it wont long last. something gonna might happened and my weakness will burst out. hahaha. what suppose react should i present? sesiapa yang terbace or tersilap klik dan terjengah ke sini, just i want to know how your life? is it okay as what you has been though? can you share with me a little happiness...


xoxo =(

No comments: