February 19, 2013

runningman ep133.. dah tengok belom?

selamat malam semua...
aneseyoour..ehhe..

to all running man fans, korang dah tengok belom episode #runningman #ep133? kepade fans tegar macam atoo harusslahh kan.. kepada yang nak sedut kat tenet tapi tak dapat, come to mama.. atoo kasi copy. free  of charges. dan kali ni dorang game kat macau.. gelak ke tak? eh, mane ade satu episode yang tak gelak kan. 

ape yang atoo nak share pasal lee dong wook. alaaaa, pasal base-base je.. dulu time zaman mude la, atoo dah jatuh cinta pandang pertama kat dia ni. suara dia.. time gelak lagilah.. ehhe.. habis semua drama dia, atoo cari kat google. semua gosip atoo gali sampai habis. satu malam godeh youtube pasal mamat ni.. ish ish ish.. peminat la katekan.

ok fine. sejujurnya tak semua cerita dia atoo tengok pun. just in case, dia jadi main role plus dia cerita fun untuk dilayankan. mengikut kajian atoo, dulu dia ni tak beberapa. hahha. yalah. pelakon korea ni, time mule-mule nak up la katekann, dorang dok fesyen rambut jepang(jepun) sangat tu.. oh ho.. not my taste lahh. 

ok. cukup menonyeh ye atoo. heehe. main topik just nak share yang kat bawah ni, screen capture time dia nak buggy jump.. tersangatlah adorable ye guys..


kegusaran dah ni, nak lompat ke tak? 


he's smilinggg.. homaigodd.. totally adorable.. dongwook deabakk!


lepas jejak bumi. and finally, i total total totally melt... (gediknyee..hkehkehkeh)

dan baru atoo sedar, yang dongwook ni omel angatt. hahhaha. natural gile dia senyum. malam ni nak mimpi dating dengan dia lah. kalau tengah sakit hati plus parah hati, atoo rase cukup dengan tengok muke dia yang tengah senyum ni, terubat hati yang sakit. sejuk je hati yang tengah lara. comfirm punye. dan ini salah satu cara untuk atoo get myself back.

kali ni running man in asia. start dengan macau. to be continued kat hanoi, vietnam. adakah akan ade kuala lumpur, malaysia lepas ni? yolahh, malaysia pun the one of asia right? hehhhe... same-same lah kita tunggu.


peminat setia runningman dongwook
xoxo =D


No comments: