October 12, 2011

raya tak jadi

assalamualaikum semua,

hi koranggg! gelak dulu* bila kenang citer raya tak jadi ni, memang satu cerite yang atoo tak kan pernah lupa. or maybe bukan atoo sorang, tapi semua lah yang terjoin kan. hik!hik!

meyh atoo share how the story began. senang citer la kitorang dapat jemputan dari satu persatuan ni. jemputan open house raya with PM. haa, the vough gitu you. makan dengan PM. sape mau tolak kan? even tak dapat jumpe PM pon, dapat tengok bena pun jadi. kah!kah!kah!

"nak jumpe PM, nak jumpe PM!" ke-excited-an kami siap plan jom pakai cotton plus shawl berbelit-belit yow. hahha, see outfit kami hari tu. boleh tahan hampir berjam jugak la nak siap.

  gojes tak kami... kih!kih!kih! *perasan

gambar banyak-banyak! *of course.


mereka yang lagi gojes-gojes!

 junior atoo, ekin. first time tengok dia make-up. dah jadi pretty woman...

see, happening ke hey pening pose kami? >.<

ade pepatah pepatung cakap, hiasi masa menunggu dengan kenangan. erkk?



bas sampaiii....



  depa kate ini bas kami. bergambar lagi... hahha!




eh, bukanlahh.... bas lambat...jem kot..



bas tak tahu jalan...



alasan demi alasan...



takpe-takpe, jom amik gambor, ramai-ramai pulak...

 taraaaa, mangsa-mangsa keadaan... hmm, kami tetap 'kegirangan'... *ditengah


wokey-wokey. last last, semua masokkk!! 

kenape? tahu-tahu. banyak bebenor gambbor. nak habis citer dah. penantian kami sampai ke malam. bas yang ditunggu tiba finally sampai. dalam kul9 malam. agak-agak sempat tak? and bile sampai...

_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_



ITS OVER OKAY! t_T


kah!kah! kah! opss! uishh. tak baik taw. kami ni mangsa keadaan. mangsa kejam sang masa. dengan segale penat, lapar, letih,  buang masa, penyesalan tak sudah, kami tetap berjihad sehingga ketitisan darah. kami sampai taw. cuma.. t_o 

hmm, jangan tanya kami makan ape? makan kat mane? *biarlah rahsia

pada atoo kalau takdir dah tertulis begitu, jadinya begitulah kan. raya tak jadi versi kali ni at least ade kurang dan baiknya. dear ayu, ain, zaty, lya, yana and mira susah kan kita nak keluar same-same dengan pakai gojes-gojes? dalam raya tak jadi, nampak kesatuan kita. hehhe.

tapi this is the best moment of raya tak jadi in villa baiduri. sem depan jom plan pergi PD plak. hehhe.


~sekian~


p/s: bile terfikir balik memang nyesal tak sudah... -erk?-

No comments: