October 10, 2011

saya bukan peminat Dato... tp peminat lagu fallin in love...

assalamualaikum semua,

hahha, apa dah tajuk entry kali ni. eh, itu memang jujur ikhlas dari hati taw.

hokey. hokey. blog atoo ni dah lame tak citer pasal artis malaysia. balik-balik korea. hehhe.

petang ni atoo nak share pasal artis kita. opss, bukan gosip jahat. tapi baik taw. korang dah tengok latest video dato siti kita. tengoklah. tak rugi.

pinjam cik google

siyes, atoo bukan peminat dato. sorry... tapi bile dah tengok video ni plus lagu... halamak, cayalah dato siti!!! atoo dah betul-betul fallin in love. first time tengok macam kat oversea pun ade. hahha. tahniahlah korang dapat buat video terbaik! and atoo suke tengok dato siti menari.. cool!

nak tahu citer pembikinan video ni, usha cini yow! >.<



p/s:tak tahu dah bape kali tengok video ni.. ahahh, gilew sudah!

No comments: