October 30, 2011

BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog ..

assalamualaikum semua,


cerite kali ni pasal segmen oleh blogger ben ashaari dan Lyssa secret. rasenyer semua blogger kenal depa ni kan, sape tak kenal boleh out dari berblog.. hahahha *kiding.

persamaan antara dua blog ni? kalau tak silap atoo dua dua blog ni masuk majalah. heheee. dua-dua blogger ni memang fofular plus kemain rajin update blog. bukan macam tuan blog ni, ikut mood. 


bagaimana nak majukan kedua-dua blog ni? halamak korang dah maju pun. hehhe. mungkin banyak buat segmen kasi tegur sama blog-blog. aik? macam kasi komen kelemahan ataupun kekurangan blog baru. mungkin la.

jom ramai-ramai klik sini ben ashaari atau lyssa secret

sekian,

12 comments:

Cik Kamoo said...

Singgah sini dear dr Blog Ben. Salam kenal and happy blogging!!

~C-K-K~ said...

salam blogger... jejalan sini dari blog bro ben ashaari... nice blog... teruskan usaha..

Jom datang melawat blog saya pulak.. kalau sudi follow la nnti sy follow balik...^^

http://jomkongsistory.blogspot.com/

fiqah said...

ziarah dri segmen yg sama..salam perkenalan :)

Azhafizah[フィザ] said...

from the same segmen >.<
hajimemashite ^___^

wanie wonek said...

hye. saya dari segmen yang sama. cantik blog ni. hehehe .. btw dah follow sini. jom terjah blog saya pulak ea :)

Arol Mubin said...

Yuhuuu! Arol datang terjah sini. Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :D

# Kalau free, jom jenguk blog Arol!
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

RJ said...

Singgah pagi dari blog BA :)

mursyid diey said...

wahhh...best...bleh joinn..huhu...x sempat nak masuk...salam kenal yer...terjah blog.. :-)

http://dzuandiey.blogspot.com

aidamira said...

salam.. dtg dr segmen yg same.. thanks sudi jenguk blog sy.. :D

Oh Hani Rrisffa said...

Assalamualaikum :)

Haii..dari segmen yang sama....

Salam perkenalan :)

JUm singgah blog saya^^

Paris Lipton said...

yeahhh dtg dr ben juga....slm kenal :)

cx's said...

cx dtg sini. hye.