October 5, 2011

terima kasih korang!!!

assalamualaikum, selamat pagi...

hari ni hari paling istimewa. err, adalah..

thank pade korang semua yang ingat. roomates villa baiduri kitew yow. zati, ain, ayu, kaq ita, miez leya, yana, tak lupe gak adeq mira. hehhe. dah lama tak bersambut, rase lain plak malam tadi. time kasih banyak-banyak. tima kasih sudi jadi kawan atoo. t_T

tak tahu nape, tapi atoo like like like gilew pic ni...

ok, habis intro. cite hari ni, dah lame rasenyer tak menulis kat blog ni. kekadang atoo rase ape yang atoo tulis ni bukan diri atoo. yolah, atoo rase semua blogger takkn nak cite buruk-buruk kat orang. tak baik taw. tapi ini tak bermakne atoo akan stop menulis. mungkin cuti berblog sekejap. ya. cuti daripada berblog.

so, today im 20. and never get back to 19teen. what im suppose to do to myself? haiyarkkk! dah takde num satu dalam hidup atoo. mak cakap, along dah besaw. bukan selame ni memang atoo dah besaw ke mak? dah dewase lol. dah kena tukar ic kad. haaa?

ape yang atoo sedar kalau hidup kite ni tak pernah malang. cume kita sendiri yang cari malang tanpa kita sedar. dan setiap yang berlaku tu ada hikmah yang kita tak nampak. kesian kan. alhamdulillah. atoo bersyukur sangat dengan apa atoo ade sekarang ni. mungkin tak sebagus korang, tapi at least i know that feeling.

jangan tanya atoo rasenya, weyh, hidop kaw bosan seyh aku tengok.kaw tak bosan ke? actually, orang yang tak hargai hidup dia tu lagi membosankan! hambik kaw!

ape-ape pun buat ape this is my life. sape-sape tak perlu kisah! jaga tepi kain sendiri, takot tercarik kot. kepada roomate atoo. thank bebanyak. thank sebab bagitahu sape atoo yang sebenar. thank tak annoy atoo. hehhe. terime kasih korang. atoo sayang semua...

~sekian~

No comments: