October 27, 2011

Segmen jom cite gambar paling kelakar!

assalamualaikum semua,
selamat pagi...

macam base, pagi-pagi bute ni kalau jenjalan mesti jumpe simpang segmen. apelagi, masuk lah. kali ni segmen jom cite gambar paling kelakar! oleh cik shuhaida. jom ramai-ramai masuk simpang segmen tu. -klik link
cerite sebalik gambar ni, ouchh! mule-mule buang mase! tapi bile nampak gambar ni kat lappy mesti tersenyum. time ni kitaowg dijemput open house makan dengan PM. tu diaaa, sape tak nak makan fre time raye ni. alkisahnya, diowng kate ni bas kami. 
excited punya kemain, hambek gambo cepat-cepat. posing semua! nanti drebar sampai. nak chop tempat duduk belakang sekali, nanti senang nak huhahuha.. 
lepas 30min. maner drebar ni, lambatnyerrr... 
lepas 1jam, bas belum sampai lagi, ni bukan bas kita. jalan jem katanya... huhhhh...
lepas 4jam, bas baru sampai, tapi.... "takpe-takpe, tadi kita dah bergambor dengan bas cantek,,, konon-konon naek bas cantek..." erkk? 
-sekian-
p/s: sampai-sampai, jamuan dah habis... arghhhh!!! 

1 comment:

Shuhaida Subri said...

TQ sebab sudi join.. Hehehe.. suka pose yang hujung sekali tu.. hahaha