October 31, 2011

ape semangat inspirasi korang?

assalamualaikum semua,

hai korang! salam isnin semuanye. hehhe. entry kali ni, atoo nak share tentang semagat inspirasi. sape semangat inspirasi korang? atoo.. ceeh, takde lah semangat sangat. sebenarnya atoo terklik iklan coca cola kat gua.com. sekali lagu tomok: semangat inspirasi tu terplay dengan sendiri. 

"kita mencari, jalan tersendiri, dan apabila sudah temui, kita terbelengu, kita terbelengu, bila kita dah bersama mula rasa bertenaga dirimu tak terikat kau terhebat, bukalah semangat..."
sekali dengar memang dah termelekat. hakhakhak! cari punya cari, wokeyh lagu coca-cola dah. hahhah. dan atoo usha punya usha, so i found rupenye ade contest. sangat ketinggalan sekejap. tapi belum sampai due date nye taw. so, kira boleh join lagi... jom join! atoo cite camne,

first korang just log in gune facebook korang.


 second, share kan aje kulit album yang paling korang sukew!


third, mesti usha hadiah-hadiahnya nya kan.. hehhe >,<


jom ramai-ramai join! klik semangat inspirasi

sekian

p/s: tahniah gak kat tomok dengan ayu. -sempat lagi kan...>,<

1 comment:

Run Away said...

/..selamat petang...salam kenal ya....;d