November 1, 2011

entry lapuk; cerite terjah chocolate day 2011

assalamualaikum semua, 

salam satu november. yah, satu sebelas sebelas. tarikh yang memang cantek kan? pejam celik dah akhir tahun. sekejap je. rasenye tak banyak mase yang atoo buat untuk orang lain. hampehh punya budak! eh, excelly kali ni atoo nak share cerite chocolate day 2011. tapi agak dah lapok lah, hehhe. 

selamat datang to chocolate day! -entrance


 this is yana, 

pelbagai jenis cocoa,

lady bird warne biru, hmm.. warne merah lagi cantek rasenye 

no1, the legend  

my dream set table, classic! 

chef de cocoa, ni pon boleh tahan

de bapak cocoa, hekhekhek

 time tu test dulu, rase dulu, baru beli the chocolate, 

ni model chocolate dazzle, cik iena. >,<

 cute kan, Lolichoc, sehinggit dua posen satu

nak yang yang tersayang, sile-sile 

sape nak kawin ni boleh sile tempahhh!

bertiga pon bole enjoy ape, cik yana+ cik iena

atoo de great value! yana kate bukan atoo kate

see, ape yang atoo rembat! hakhak gile chocolate

banyak betul gambar? hehhe, dah lame tak buat entry banyak gambar. ni kali kedua atoo join chocolate fair. terima kasih kat cik iena and cik yana kita. walaupun basah meredah hujan, ktm yang sesemput siput, jem yang diibarat pergi tak mau, datang tak ajak, chocolate tetap diterjah. hmm, tahun depan awal tahun rasenye kita terjah lagi ea.

sekian,

p/s; result keluar jumaat ni, hmm.. guud luck korang!

No comments: