November 28, 2011

cerite koranggg!

assalamualaikum kawan-kawan...

hehhe. kali ni memang benor lamo gilor tak update blog tercinte. tengok post yang bulan nov, tak sampai sepoluh post pun. hadeehhh. apa kabar koranggg? apa yang atoo buat sampai bersarang blog ni?


seminggu pertame, al-maklom bizy cikit dengan kolej atoo. sem baru masuk. yehaa! atoo dah sem5. alhamdulillah. pejam celik tinggal satu sem je tahun depan. sem5 kali ni lebih mencabar. lebih banyak gune kesabaran mental dalam banyak task la. hopefully, sem kali ni habis tanpe ade masalah. aminn..

cerite kedua, running man addict. hehhe. sape yang kaki game show mesti takkan lepaskan citer ni. mule-mule memang atoo tak pernah layan pon game show bagai. tengok roomate atoo terbahak ketawa bile layan running man ni. sakit hati pun ade. ketawa tak ingat dunia. hehe. right now, dah terbalik. padan muka aku!

for sape-sape yang tak lagi layan running man tu, for sure korang bakal ter'addict' kalau dah terjebak. dan bagi atoo cerite ni boleh hilangkan stress. atau bagi yang peras menunggeng tu. layan la citer ni. dapat ubat hati yang lara. hahha...

atoo bukak blog ni dari pagi sampai la ni, apasal cerite pasal apek tu tak berabis lagi. hadoii! kesian jugak la atoo kat apek goal keeper kite tu. pasal bola. memang adat permainan bile kalah kutuk! bile menang melambung pujinya kot. takpelah harimau, kat maner pun harimau berada, korang tetap dihatiku. hehhe

lagi cerite artis. artis punya twitter, artis punya saman, artis punya anak, artis punya gaduh. artis tu, pemain bola punye fB! eh, artis la tu.. agaknya korang punyer ranking for sure naik melambung. cerite panas la katakan. tahniah la kat korang. tapi yang merana tuan punya badan. eh, salah ea, betul la tu kan.

agak-agak la kan, cerite atoo ni ade tak yang nak bace? hahha, cerite gini? mesti yang terbace tu tersalah tekan link. opss, sorry ya. bytheway, thankzz. if korang memang nak bace cerite ni. hahha.

okaylah. dah lama tak menulis ni, tak tangan jadi jem pulak nak cerite apa lagi kat korang. ape-ape pun, atoo nak ingatkan, kalau namenya blogger tu jangan salah gunekan informasi yang takde sumbernye yang betol. adiossa-

selamat beramal!

p/s: boleh tak mintak running man versi malaysia? hahha

No comments: