November 13, 2011

cerite greyson CHANCE

salam guy,

sape budak ni? kecik-kecik dah sore sedop gile.. halamak, ni la budak yang nyanyi dengan gadis youtube najwalatif tu time aim. kan kan kan?


untuk sape-sape yang belom dengar ketajaman suarenya, senang cite takde astro macam atoo ni jangan malu-malu tekan button play. 


sebenarnya atoo dah lame dah usha budak ni. hahahh! first time dengar lagu unfriend tu, meremang bulu roma.  14 tahun dah ade suare macam ni, kalau dah besar nanti? memang hemsem la kan. 

yang kat atas ni curik facebook dia. memang i like very de much la style yang ni. banyak lagi kat sini

sedikit info pasal greyson chance;
Nama Panjang : Greyson Michael Chance
Nama Panggilan : G-Chance, GC, Chance
Tempat Tanggal Lahir : Texas, 16 Agustus 1997
Nama Orang Tua : Lisa Chance dan Scott Chance
Nama Saudara Kandung : Alexa dan Tanner
Olahraga Favorit : Sepak Bola
Nomor Jersey : 11
Nama Hewan Peliharaan : Macy (Anjing)
Artis Favorit : Lady Gaga, Augustana, Elton John, John Legend, John Lennon, dan Christina Aguilera 
official site mesti kena cari punye. korang usha la sendiri kat cini

atoo nak taip lagi sekali, suare greyson chance ni memang best of the world laaah. segale osemm atoo nak bagi. malam ni je, dah lebih tak tahu la bape banyak bukak youtube cume nak dengar lagu greyson. gile tak gile punya buang mase. hahha!

eh, korang pernah dengar lagu femes lady gaga; edge of glory? bole-bole je kan? cuba korang usha yang versi si greyson ni. memang cayalah. pade atoo, versi greyson lagi sedop banyak cikit dari lady gaga. usha je la kat bawah ni.


harap-harap greyson ni terus lah maju music nye. eh, pelajaran jugak la sekali. jangan jadik macam bibir tu. displin habis kelaut. harap gosip je lebih. opps, jangan marah bibir fan. im soorryy...

sekian

saye greyson chance fan taw!!!

1 comment:

Aina Emir said...

Salam

You are right, suara budak Greyson tu mmg sedap!