October 19, 2011

Hari tanpa Lapar

assalamualaikum semua,

korang pernah dengar tak hari tanpa lapar? haa, kali ni atoo nak share dengan korang satu komuniti. Hari tanpa Lapar- satu kempen dimana dorang ni tolong mereka yang kelaparan dan tidak mampu untuk membeli mahupun mendapatkan makanan.

sedikit info:
pengasasnya, cik Zarith Naquiah bt Zahari. juga merupakan salah seorang peserta sejuta impian tu.

Objektifnya- memberi informasi dan kesedaran kepada rakyat Malaysia kewujudan Hari tanpa Lapar dan kesan positif kepada negara.

Sasaran dorang- mereka yang lapar. mereka yang kurang upaya. mereka cacat penglihatan. mereka yang tidak berkemampuan. kanak-kanak terbiar dan mereka yang hilang ingatan. korang boleh usha page Hari tanpa Lapar

pada atoo kempen macam ni memang ada kebaikannya sebab lepas ni takde lah peluang sindiket minta sedekah tu nak buat kerja. hahha. dan sape-sape yang nak join jadi sukarelawan boleh lah email  zarith.naquiah@gmail.com




-sekian-

1 comment:

Anonymous said...

Thanks aq noor kerana menyokong program Hari Tanpa Lapar.

zarith.naquiah@gmail.com