November 16, 2010

salam raye haji semua...

salam.semua.. 

entry kali ni cikit jer..

bawu ade line nak update, mak plak nak macam-macam.. huhh...


kali ni atoo nak ucap selamat hari raye aji pade semua umat islam yang berade di luar sane..

malam ni kit0wg dah nak bertolak ke joho..@ ulu tiram kampung abah..
sape ade kat sane agaknya?
hmm.. sape pon yang ade kat sane tak kisahlah..

semoge raye aji kali ni lebih syok dari ta0n lepass.. aminn...

nacib baek cuti sehari jer.. esoknye angah sekolah.. huhu.. tak lame la kat sane..

bermakne satu hari tak dapat bukak blog.. jadi windunyerr..

ape-ape pon, same-same lah kite menyambut raye aji ni dengan mereka yang tersayang..

selamat hari raye aji semua..

assalamualikum..

No comments: