November 26, 2010

entri untuk selame maner yang boleh..

assalamualaikum semua...

maceh kat korang yang sudi bace ape yang at0o tulis ni..

memang dah lame tak update blog kali ni..

memang payah sekejap.. tapi kalau ade kesempatan at0o tak lupe punyer nak update..

at0o kena dudok kampung sekejap. dok teman mak atok dan mak long..

senang kate, kena jadi bibik sementare kat kampung tuhh..

yelahh, nak harap sape lagi yang dekat ngan dorang kan..

cari bibik, punyerlah ramai.. sumernyer tak de yang berkenan kat hati diorang ni..

las2.. at0o kena lah accept semua ni.. tapi takpe.. mungkin ade hikmah rasenyer sumer ni..

okaylah tuh.. ade bende jugak at0o nak buat.. selain dok melanggok kan..

so, jom at0o selongkar jap pic untuk update kali ni..


~abaikan muke slange at0o tuhh!!~

kat kampung tak dapat tenet, jadi nilah keja buang mase at0o
mengedit gambe tah pape..
pic ni, bawu nak bajo adobephotoshop..
nak kutuk.. silekan...

adiosssa..


No comments: