September 26, 2010

layan Magika..

salam semua..
pe kabar arini..? hari ahad yang memang di nantikan sumer.. terutama at0o.. leh layan blog  lame2... 
oklah kali ni at0o nak share satu movie yang boleh dikatekan menarik.. 
mungkin korang kate base2.. tapi pade at0o.. memang leh layan la.. 
disebabkan ni first movie yang at0o tengok kat wayang.. tak caye? pecaya lah..
 at0o tak tipu.. at0o ni dark baek.. haha...

cite ape?

citer KRU.. Magika...muzikal... ala High School Mizikal...


my first anggapan, ingatkan citer pasal Maya karin.. kononnya sambungan duyong..
konon la.. tapi bila dah tengok.. fuhh.. gile banyak kembar maya karin.. hehe..
boleh dikatekan satu jam kat panggung tu at0o dok gelakk.. 


mula-mula pikir gak.. yelahh.. berbaloi ker? tapi bile dah tengok.. memang cantik.. well done kat kru... nampak real bet0l.. pelakon nya? ade adeq fimie.. dato Jalaludin hasan.. 
Diana Danielle..nabil..boleh dikatekan memang banyak pelakon dalam Magika.. 
terbaeekklahh.. tapi bab si hero tuhh.. 
adish... pelik la.. pilih la owang len.. tpi bagi at0o.. memang pelik.. 
ngan rambut fake dy.. memang tak boleh blahh..
korang yang peminat mawi tuhh.. sorry ea.. at0o bukan salah sorang darinya.. ape yg best?
watak kaq Ziana Zain kite.. memang dah lame at0o tak tengok dy berlakon.. windu sangat.. 
dan bile tegok dy kat cini.. haha.. watak nenek kebayan.. memang ley layann.. 
mimik muka kaq Ziana yang memang mahal.. fuhh..

dan sekarang kalo ade owang cakap citer melayu teruk.. at0o bangkang.. sebab kalo dulu yelahh.. asyik menanngis tak sudahh.. tapi sekarang dah laen.. citer melayu kita dah boleh nak same ngan citer omputih..

okalah.. at0o bukan nak promote.. tapi tengok lah citer magika ni.. hhehe..
adioss...



No comments: