September 15, 2010

demam korea...

salam semua pembace...
ape kaber?? windunyerr kat korang semua...
dah lame benor rasenyerr tak menulis kat cini.. almaklomlah line kat uma tak clear.. ni pun belas line wiFi uma jiran sebelah.. time kasih lah hendaknya... hehe.. 
kali at0o nak kongsi satu citer korea yang memang menarik habis.. ranking numbe 3..citer ni at0o dapat dari c-nior at0o.. kaq meer.. tenkiu kongsi citer ni.. citer ape? tajoknyerr 'You are Beautiful...' dengar je bunyi taj0k.. cam citer base... tapi try la tengok.. bawu tawu best ke tak? tak rugi korang tengok..


apa komen at0o tentang citer ni? nice story and song... yang at0o giler sangat lagu2 dalam citer ni.. sampai sekarang.. kalaupun tak faham.. at0o still tetap dengar dan cari maksudnyerr.. boleh dikatekan citer sampai betol kat dalam hati ni.. (hehe...) citer ni mule bila sowang gadis Mi Nam, terpakse menjadi (berlakon) abangnya... dalam menyambung akan kerjaya abangnyer sebagai penyanyi... dalam kump ANJELL.. haa.. dalam kump ni lah adenya mamat2 yang sedap mate memandang dan dowang bawe watak2 yang tersendiri.. leadr, Tea Hyung.. sowang yang keras kepale.. tpi hati lembut..watak comel.. gitar, Shin Woo.. sowang yang caring.. humble.. banyak menyimpan.. (ade tak lelaki melayu cam ni?) finally drumer, Jeremy.. hapi gol lucky tapi banyak yang terpendam.. nak dipendekkan citer.. si leader, Tea-hyung.. dengan bongkak nak singkirkn Mi Nam.. tpi.. dy telah jt0h dlm pergkapnyer sendiiiri.. macam citer korea yang base? tak lah.. soundtrack dye best2 ape.. tengoklah.. tak rugi..


watak maner yang at0o suke? yang paling la.. Shin woo.. 


sentiase ade walau ade big pobem sekalipon... rase2 at0o jumpe tak lelaki camni kt malaysia??? suke bagi motivate..caring giler.. humble..dan pandai nyanyi.. hehe..


 smileeee.... hehe.. comey kan... hehhe... sampai masuk dalam mimpi at0o...
sminggu gak la muke ni melekat kt pale otakk.. hehe.. jgn mare...

 

tak lupe gak pade Hong Ki.. suare dy.. pergghh!! melekat gak kat pale ni..
waduhh.. memang at0o obsess skejap dgn citer ni..

tapi at0o tawu semua ni citer jer.. just nak kongsi ngan kowang...ok lah.. selamat tengok citer you are beautiful... salam.. adios...


 

No comments: