September 28, 2010

disindir bile gi open house Dato'...

salam semua..,

kali ni at0o memng tak suker gilerr... sangat-sangat..memang meyampah tahap cipan kat budak ni..


 kat cini at0o nak luahkan sumer rase sampah at0o kat dy.. kalau dy bace camner? haha.. biaar dy bace.. biar dy insaf sikit bace ni kowt.. biar dy sedar diri.. nak mare.. gi lah adu domba kat geng2 kesayang tuhh.. kat abang ksayangn.. ade at0o kesahh.. nak belasah at0o.. haha.. silakan.. ngadu sekali ye kat sumer si dye yer...

mule2 boleh tahan.. sampai satu tahap dah rase macam nak belah+ kerat badan dy 20kerat.. haha... bawu dy kenal at0o ni sape.. mentang-mentang ko cantek.. muke market la konon.. sore kasar cam jantan.. tolong lah kawan.. nak taw tak yg dy ni berpure2.. cam plastik.. kepda kawan-kawannya.. korang ingat dy suke kawan ngan korang.. hahha.. realiti.. dy pon myampah ngan korang.. tapi sebabkan tertentu.. dy terpakse 'accept' korang.. haha.. i told you..

nak taw.. at0o dulu lah gak la layan dye.. boleh dikatekan close.. sebab at0o rase macam2 info ley dapat dari dy.. yelah bilik depa bilik "hots"... macam-macam hot story lay dapat kat situ.. pandai bab lappy berbagai.. cayalah kawan.. dan citer pasal 'boy'.. jantan tuh.. jantan nihh... at0o nak tanye lah, kalau sorang perempuan tu tak amek tahu pasal lelaki, boleh hilang ke keperempuanan nya?? haaa... tolong la jawab..

dulu kenapa kamu laen? dulu, boley gak kamu kejutkan at0o.. shared movie.. discuss sesame.. meniru same-same.. gelak same-same.. ahahh.. dulu lah.. sekarang.. sampai at0o terlambat bangon nak gi klas.. dy rileks2.. 'eh, at0o tak bangun lagi..' tak ape.. salah at0o gak, tido lambat.. dan terlalu berharap pade orang.. kann? my weaknest..

knapa?? ishh... jahatnya at0o.. mulut dy lagi jahat.. at least, at0o story kat cini.. tak pade owang ramai.. at0o nak sindir dy balik kat cini.. ape yang at0o dah wat kat dy.. sampai asyik subuk nak dok sindir at0o.. tak puas hati ngan at0o.. at0o bukan nya artis.. tolong lah kawan.. taw tak ape statement yang amat sakit didengar..??

"ai, ade orang tu kate dah pergi open house... tpi duk beli makanan kat pasar malam.. "

wei, tolong lah.. nape nak cakap camtuh kat at0o.. ape motif nak cakap cam tuhh? haaa?? cakap lahh... kalau nak sakitkan hati at0o.. tahniah kawan.. at0o memang sakit hati.. a lots.. tapi salah ker kitowng gi open house tuhh? berdose..??  lecak-lecak.. hujan.. basah habis.. sesak2.. owang ramai.. dan selipar at0o putusss!!! memang kit0wg gi open house yang tak seberape indah.. ok.. puas hati.. at least pergi.. dapat pengalaman yang ko takde.. tw tuhh...

dan at0o nak tambah gak.. nape ko berubah kawan.. ape salah at0o..? cakap owang suke ikut dy.. then, sape ikut sape.. kat umah, cakap macam sumer owg pekak.. time present ley plak cakap lemah gemalai.. huhu.. plastik.. lagi2 depan lelaki.. nampak sehh.. kegedikn mu.. time meeting, 'takde papelahh.. ' 'no coment'.. tub-tub story belakang.. ape cer kawann? okay, kalau mungkin perangai dy memang camni..tpi nape kat at0o je.. kenape? at0o jahat sangat kerr.. orang kate.. kalau kiter jahat.. kite akan dapat balasannya.. so, ni ke balasannya... tapi, apa salah at0o padamu kawann..

hmm...oklah.. nak citer segale tak puas hati at0o memang tak pernah habis.. ye lahh.. manusia memang sentiase tak puas hati.. kepade korang yang mengenali siapa at0o dan kawan at0o itu.. at0o nak minta maap banyak-banyak.. mungkin at0o sudah terlebih.. dan at0o bukan berjiwa baek membiarkan sumer ni berlaku..

kepada kawan at0o tuh, at0o tawu.. kite telah berperang sesame sendiri walaupun ramai yang tak sedar.. at0o nak minta maaf disebabkan ape yang berlaku kat kite ni.. dan kan bagus kalau kita baek cam dulu..

at0o minta maaf... at0o minta maaf...

No comments: